Ρουκέτα Μαρινάκη σε Μητσοτάκη και ΝΔ!

Must Read

Με μια απίστευτη δήλωση κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του ως Δημοτικού Συμβούλου, Πειραιά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης (κατά δήλωσή του ψηφοφόρος μεταξύ άλλων και του Ποταμιού) έριξε ρουκέτα στον πρωθυπουργό και στην κυβέρνηση της ΝΔ.

Την ώρα που ο κ. Μητσοτάκης έχει κάνει σημαία την οικονομία και την επιστροφή στην κανονικότητα, με πρόσχημα την εμπιστοσύνη που του δείχνουν ηγέτες και αγορές, ο επιχειρηματίας έχει άλλη άποψη.

Εντελώς συμπτωματικά λίγες ημέρες πριν καθίσει στο σκαμνί, για τα στημένα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο μαζί με άλλους, στην ομιλία του είπε μεταξύ άλλων ότι οι συνθήκες στην χώρα και στην οικονομία δεν είναι οι καλύτερες αυτή τη στιγμή.

Η τώρα ήταν σε σύγχυση και δεν έχει πληροφορηθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι στην κυβέρνηση ή στέλνει μήνυμα στον κ. Μητσοτάκη, ακυρώνοντας το αφήγημά του.

Ιδού τι δήλωσε ο κ. Μαρινάκης: «Σήμερα είναι μια μέρα ευθύνης προς τον πειραϊκό λαό, μια μέρα οράματος για το τι πρόκειται να γίνει τα επόμενα χρόνια, μια μέρα συνέχειας για τα έργα που ήδη έχουν δρομολογηθεί και πολλά άλλα, τα οποία ολοκληρώνονται. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά και να μπορέσουμε στο τέλος να προσφέρουμε στον πειραϊκό λαό αυτά που ελπίζει και αυτά που έχουμε υποσχεθεί» δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά την ορκωμοσία και πρόεσθεσε:

«Δεν είναι εύκολο, γιατί οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες αυτή τη στιγμή, ούτε με την οικονομία μας, ούτε με τη χώρα μας, αλλά είμαι σίγουρος ότι με σκληρή δουλειά θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του πειραϊκού λαού και να γίνουν έργα στον Πειραιά, τα οποία θα βελτιώσουν την εικόνα του Πειραιά, την καθημερινότητα όλων των Πειραιωτών. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος και πιστεύω ότι αν είμαστε υγιείς και με τη δύναμη του θεού θα πάμε πολύ καλά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This