Τρίτη 22/6/2021

Θα βάλει κανείς στη θέση του τον κύριο Μπάμπη;

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου συνεχίζει να το παίζει «επιστάτης» της κυβέρνησης της Ν.Δ., χωρίς κανείς από το Μέγαρο Μαξίμου να μπαίνει στον κόπο να του τραβήξει το αυτί και να τον βάλει στη θέση του.

Ο δημοσιογράφος, μιλώντας στη Βουλή περισσότερο ως «διαμορφωτής της κοινής γνώμης» και λιγότερο ως βουλευτής της πλειοψηφίας, άσκησε κριτική αναφορικά με τον Προϋπολογισμό, βάζοντας μάλιστα… χρονοδιαγράμματα στον Χρήστο Σταϊκούρα.

«Φέτος δίνουμε συγχωροχάρτι στην ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, όμως του χρόνου να μας φέρουν πιο επαναστατικό και πιο σύγχρονο Προϋπολογισμό. Είμαστε σε καλή συντηρητική ρότα, αλλά πριν από την επόμενη άνοιξη η χώρα πρέπει να ξέρει πού βαδίζει, να πάει σε ανάπτυξη, αλλιώς θα έχει κάνει λάθος η κυβέρνηση» είπε στην Επιτροπή Οικονομικών.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κύριος Παπαδημητρίου, αν και βουλευτής, μιλά λες και κάνει συστάσεις στον πρωθυπουργό. Προφανώς, δεν ξεχνά τον ρόλο του όλα αυτά τα χρόνια που πρωταγωνίστησε στα πλατό του Σκάι, κουνώντας το δάχτυλο στον ελληνικό λαό με απόψεις οι οποίες σχεδόν πάντοτε ταυτίζονταν με τα συμφέροντα όχι των πολλών, αλλά των λίγων και ισχυρών.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ