Η Εύα Καϊλή «δεν λέει πουθενά ότι έδωσε τη βαλίτσα με τα χρήματα στον πατέρα της για να τα κρύψει»

Must Read

Μέσω του δικηγόρου της Μιχάλη Δημητρακόπουλου, η Εύα Καϊλή υποστηρίζει πως δεν υπάρχει αποδεικτικό μέσο που να στηρίζει την εσφαλμένη παραδοχή του ότι η Ελληνίδα ευρωβουλευτής έδωσε εντολή στον πατέρα της να κρύψει τη βαλίτσα με τα χρήματα.

«Η Εύα Καϊλή δεν λέει πουθενά ότι έδωσε τη βαλίτσα με τα χρήματα στον πατέρα της για να τα κρύψει», αναφέρει χαρακτηριστικά το δελτίο τύπου που εξέδωσε η πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής ως απάντηση σε δημοσιεύματα για το ένταλμα σύλληψής της.

Διαβάστε επίσης: Qatargate: Στο φως το ένταλμα σύλληψης της Εύας Καϊλή – «Αναγνωρίζει ότι είπε στον πατέρα της να κρύψει τα χρήματα» – Τι άλλο αναφέρει

Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής:

«Η κυρία Καϊλή έχει δώσει κατάθεση στην αστυνομία στις 10/12/22, απολογία στον ανακριτή στις 11/12/22, νέα κατάθεση στην αστυνομία στις 19/12/22. Πουθενά δεν λέει ότι έδωσε την βαλίτσα με τα χρήματα στον πατέρα της για να τα κρύψει. Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε προγενέστερα των καταθέσεων -απολογίας , στις 9/12/22. Δεν υπάρχει συνεπώς αποδεικτικό μέσο που να στηρίζει την εσφαλμένη παραδοχή του ότι η κυρία Καϊλή έδωσε εντολή να κρύψει ο πατέρας της τα χρήματα.

Η κυρία Καϊλή , μόλις διαπίστωσε την ύπαρξη των χρημάτων αισθάνθηκε ότι τα χρήματα αυτά ήσαν ένα τοξικό τέρας, που έπρεπε άμεσα να απομακρύνει από το κοινό με τον σύντροφο της διαμέρισμα. Παρακάλεσε τον πατέρα της να μεταφέρει την βαλίτσα σε κεντρικότατο ξενοδοχείο των Βρυξελλών, όπου από εκεί τα χρήματα θα τα παραλάμβανε ο πραγματικός κάτοχος αυτών, τον οποίον ζωγράφιζαν δημοσιεύματα της Le soir. Η διαρροή στοιχείων της δικογραφίας ρητά απαγορεύεται στο Βέλγιο, γιατί προκαλεί δυσχέρεια στην έρευνα αλλά και εσφαλμένες εντυπώσεις στην κοινή γνώμη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This