Για «ενέργεια παρακράτους» μίλησε ο Νικολόπουλους, μετά την περίεργη διάρρηξη

«Επιχειρούν να στείλουν μήνυμα και σε όλους τους «απείθαρχους» στο σύστημα, πολιτικούς σχηματισμούς: Να κάτσουμε «φρόνιμοι», γιατί δεν ξέρουμε τι άλλο μπορεί να μας βρει…»

Must Read

Μια άκρως περίεργη διάρρηξη έγινε το βράδυ της Πρωτομαγιάς στο πολιτικό γραφείο του αντιπροέδρου των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών και πρώην βουλευτή Κώστα Κατσίκη στην Αθήνα, με τον πρόεδρο του κόμματος Νίκο Νικολόπουλο να μιλάει ξεκάθαρα για ενέργεια του «παρακράτους».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στο γραφείο αυτό «’συμπωματικά’ φυλάσσονταν όλα τα αρχεία των υποψηφίων βουλευτών και μελών του κόμματος σε ολόκληρη την Επικράτεια, καθώς και πλήθος φακέλων με τις καταγγελίες για τα έργα και τις ημέρες του συστήματος Μητσοτάκη Α.Ε. καθώς και με τα ντοκουμέντα για το έγκλημα των Τεμπών, που είχε καταγγείλει στη Βουλή ο Νίκος Νικολόπουλος».

«Σε μία από τις πλέον κεντρικές και καλά φυλασσόμενες περιοχές της Αθήνας, στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 10 στο Κολωνάκι, σημειώθηκε διάρρηξη στο πολιτικό γραφείο του κ. Κατσίκη, με προφανή το στόχο των επαγγελματιών δραστών, να αφαιρέσουν το μόνο πολύτιμο πράγμα που υπήρχε μέσα στα γραφεία: Έγγραφα, καταλόγους, προσωπικά στοιχεία των μελών και υποψηφίων βουλευτών του κόμματος των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών», αλλά και φακέλους με τις καταγγελίες και τα στοιχεία για τα σκάνδαλα και όλες τις καταγγελίες και ντοκουμέντα, για το σιδηροδρομικό έγκλημα των Τεμπών!», τονίζει η ανακοίνωση.

Ο ίδιος ο Νίκος Νικολόπουλος δήλωσε: «Είναι πασίδηλο ότι οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες έγιναν στόχος του παρακράτους».

«Αφού δεν μπόρεσαν να σταματήσουν με τα νόμιμα μέσα, την κάθοδό μας στις εκλογές της 21ης Μαίου, επιστράτευσαν την ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών, που αιφνιδιαστικά και ανεξήγητα κράσαρε μέσα στα άγρια μεσάνυχτα, προκειμένου να αποκλείσουν τους Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες, καθώς και άλλα πατριωτικά και αντισυστημικά κόμματα από τις εκλογές. Τώρα, που οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες διατρανώσαμε την απόφασή μας για νέα κάθοδο στις εκλογές του Ιουλίου, επιχειρούν με το παρακράτος να μας αναχαιτίσουν.

Επιχειρούν να κάμψουν το φρόνημα των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών» και να στείλουν ταυτόχρονα μήνυμα και σε όλους τους «απείθαρχους» στο σύστημα, πολιτικούς σχηματισμούς: Να κάτσουμε «φρόνιμοι», γιατί δεν ξέρουμε τι άλλο μπορεί να μας βρει… Η χθεσινή διάρρηξη στο πολιτικό γραφείο του Αντιπροέδρου των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών» και πρ. βουλευτή, Κώστα Κατσίκη ήταν η προειδοποίηση».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This