Τουρκία και ΝΑΤΟ «πνίγουν» στα Στενά τις Συνθήκες Μοντρέ και Λοζάνης!

Η Άγκυρα προσπαθεί μέσω της Ατλαντικής Συμμαχίας να βγάλει νόμιμη τη «Γαλάζια Πατρίδα» και να οδηγήσει σε μοιρασιά των βραχονησίδων του Αιγαίου

Συντάκτης: Newsroom

Τον Μάιο του 2023, κατά την επίσκεψή του στην Τουρκία, ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ έθεσε στον Τούρκο πρόεδρο το θέμα ένταξης της Σουηδίας, καθώς και τον καθορισμό της περιοχής επιχειρήσεων εκτός περιοχής ΝΑΤΟ (out of NATΟ area operations), με στόχο στην περιοχή αυτή να συμπεριληφθεί και η Ουκρανία, ως φίλια προς το ΝΑΤΟ χώρα.

Ο Ερντογάν απαίτησε -και έγινε δεκτό από τον γενικό γραμματέα- να αποδεχθεί το ΝΑΤΟ την αλλαγή ονομασίας από ΣΤΕΝΑ σε ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΕΝΑ στη Συνθήκης Ειρήνης της Λωζάννης, στη Σύμβαση της Λωζάννης για τα Στενά και τη Σύμβαση του Μοντρέ (που αντικατέστησε τη Σύμβαση της Λωζάννης).

Οι λόγοι για τους οποίους ο Ερντογάν ζήτησε τη μετονομασία ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ σε ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΕΝΑ στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ είναι πολλοί, ο πλέον όμως εμφανής είναι ότι η Τουρκία προσπαθεί να βρει έρεισμα για την αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάννης. Το 1923, όταν υπογράφτηκε η Συνθήκη της Λωζάννης αναγραφόταν στην πρώτη σελίδα το εξής: «The Convention respecting the regime of the Straits and other instruments signed at Lausanne». Δηλαδή, γίνεται αποκλειστική αναφορά στα ΣΤΕΝΑ. Το ίδιο συμβαίνει και στη Σύμβαση της Λωζάννης, που αποτελεί παράρτημα της συνθήκης, και στη Σύμβαση του Μοντρέ, που αναφέρεται αποκλειστικά στα ΣΤΕΝΑ και όχι σε ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΕΝΑ.

Η επίσημη ανάρτηση της Σύμβασης του Μοντρέ στη επίσημη σελίδα της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, το 1936 με Ν. 4015. Η παγκόσμια κοινότητα μέχρι σήμερα γνωρίζει μόνο τα ΣΤΕΝΑ (regime des Detroits/Regime of the Straits) και όχι τα ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΕΝΑ

Τυχόν αποδοχή από το ΝΑΤΟ της αλλαγής ονομασίας από ΣΤΕΝΑ σε ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΕΝΑ παραβιάζει και παραποιεί παράνομα και αυθαίρετα τη Συνθήκη της Λωζάννης σε βάρος της Ελλάδας και μπορεί να οδηγήσει σε προσπάθεια αναθεώρησής της, με πλήθος παράπλευρων συνεπειών για την ελληνική κυριαρχία. Και τούτο διότι η Αγκυρα θα έχει ως βάση και στήριγμα τη μετονομασία των Στενών από το ΝΑΤΟ και κυρίως από τις νατοϊκές χώρες Η. Βασίλειο, Γαλλία, Ρουμανία, Ελλάδα κ.λπ., που υπέγραψαν τη Συνθήκη της Λωζάννης, και θα ζητήσει την αναθεώρησή της ή τη μη εφαρμογή της λόγω ουσιώδους παραβίασης από την Ελλάδα, γεγονός που οφείλεται και πάλι στο ΝΑΤΟ, αλλά και στην κυβέρνηση Μητσοτάκη: με την εγκληματική αποχώρηση της Ελλάδας από το ΝΑΤΟ, η Τουρκία μόνη της αλώνιζε στον οργανισμό.

Ετσι, από το 1980 μέχρι σήμερα, τρεις γενικοί γραμματείς του ΝΑΤΟ και ο SACEUR (ανώτατος Αμερικανός διοικητής των νατοϊκών Ευρωπαϊκών Δυνάμεων) έχουν εκδώσει διαταγές με τις οποίες απαγορεύουν νατοϊκές στρατιωτικές ασκήσεις εγγύτερα των 6 ν.μ. στα νησιά των Συνθηκών της Λωζάννης και των Παρισίων που παραχωρήθηκαν στην Ελλάδα, με το ανόητο αιτιολογικό ότι τελούν υπό καθεστώς αποστρατιωτικοποίησης. Με αποτέλεσμα να φαίνεται ότι η Ελλάδα παραβιάζει τις συνθήκες, και μάλιστα σε διεθνές πλαίσιο, καθόσον εκτελεί ασκήσεις στα νησιά για προάσπιση της ελληνικής κυριαρχίας. Μολονότι οι διαταγές αυτές του ΝΑΤΟ είναι παράνομες και αυθαίρετες -διότι το ΝΑΤΟ δεν έχει καμιά αρμοδιότητα να ερμηνεύει και να παραποιεί συνθήκες-, εντούτοις οι διαταγές αυτές παραμένουν μέχρι σήμερα σε ισχύ, διότι καμιά ελληνική κυβέρνηση από το 1980 δεν φρόντισε να τις ανατρέψει.

Η «κυριακάτικη δημοκρατία» παρουσιάζει μία από αυτές τις διαταγές του ΝΑΤΟ ως τεκμήριο. Ετσι, η Αγκυρα μπορεί, με βάση το άρθρο 60 της Σύμβασης της Βιέννης 1969 «Περί συνθηκών», να ζητήσει την αναστολή εφαρμογής της Συνθήκης της Λωζάννης εν μέρει ή εν όλω, λόγω ουσιώδους παραβίασης από την Ελλάδα.

Η παράνοµη διαταγή του πρώην γ.γ. του ΝΑΤΟ Χαβιέ Σολάνα για την αποστρατιωτικοποίηση των ελληνικών νησιών

Η θέση αυτή της Αγκυρας, που απαιτεί αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάννης, ενισχύεται και από την προηγούμενη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, όταν ο πρώην ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας δήλωσε στην Αγκυρα ότι «εξοπλίζουμε τα νησιά διότι δεχόμαστε απειλή», δηλαδή σαφής και πλήρης αποδοχή παραβίασης της Συνθήκης της Λωζάννης. Το ΝΑΤΟ αποτελεί τον μετατροπέα των παράνομων τουρκικών βλέψεων σε βάρος της Ελλάδας σε νόμιμα τουρκικά κεκτημένα, είναι δηλαδή το αντίστοιχο του… ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να διασφαλίσει την ελληνική κυριαρχία, οφείλει στις 11 Ιουλίου 2023 να απαγορεύσει με ΒΕΤΟ στο ΝΑΤΟ να δεχθεί την αλλαγή από ΣΤΕΝΑ σε ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΕΝΑ. Διαφορετικά, θα αποτελέσει το… απορρυπαντικό του πλυντηρίου (του ΝΑΤΟ), το οποίο θα βγάλει νόμιμη και καθαρή τη «Γαλάζια Πατρίδα» και θα οδηγήσει σε μοιρασιά τουλάχιστον των βραχονησίδων του Αιγαίου, για τις οποίες η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποδεικνύεται ανεπαρκής για να διασφαλίσει την ελληνικότητά τους.

Στην περίπτωση που ο Κ. Μητσοτάκης δεν θέσει ΒΕΤΟ αλλά επιφύλαξη (reservation), η θέση αυτή δείχνει την πλήρη αδυναμία της κυβέρνησης να υπερασπιστεί την ελληνική κυριαρχία και το ελληνικό καθεστώς των βραχονησίδων. Και τούτο διότι στην περίπτωση ελληνικής επιφύλαξης (reservation), σύμφωνα και με το Καταστατικό το ΝΑΤΟ, όλες οι άλλες χώρες του ΝΑΤΟ θα δέχονται την αλλαγή ονομασίας σε ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΕΝΑ, εκτός της Ελλάδας.

Για παράδειγμα, στην υποθετική περίπτωση που στο ΝΑΤΟ αποφασιστεί ότι η Σκύρος δεν είναι ελληνική και η Ελλάδα θέσει επιφύλαξη, όλες οι χώρες του ΝΑΤΟ θα γνωρίζουν και θα χρησιμοποιούν τη Σκύρο ως μη ελληνική, θα κάνουν πλήρη εφαρμογή της νήσου χωρίς ελληνικότητα, και μόνο η Ελλάδα θα υποστηρίζει ότι είναι ελληνική.

Κατά τη συνάντησή του με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, ο Ερντογάν απαίτησε ακόμα η Κυπριακή Δημοκρατία να μην αναφερθεί με την ονομασία της από το ΝΑΤΟ ως φίλια χώρα. Αντ’ αυτού, απαίτησε στους χάρτες του ΝΑΤΟ η Κυπριακή Δημοκρατία να αναφέρεται μόνο με συντεταγμένες, μετατρέποντας έτσι τη Μεσόγειο σε μια… μαύρη τρύπα του Διαστήματος για λογαριασμό του ΝΑΤΟ.

Ο Κυριάκος πάει στη Σύνοδο του Βίλνιους με δύο «καυτές πατάτες» στα χέρια

Με δύο καυτές πατάτες στα χέρια προσέρχεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους της Λιθουανίας, στις 11 και 12 Ιουλίου 2023.

Η πρώτη «καυτή πατάτα» αφορά καθαρά νατοϊκό θέμα και είναι η προσυμφωνημένη (;) παρασκηνιακώς, κατ’ απαίτηση της Τουρκίας, αλλαγή της ονομασίας των ΣΤΕΝΩΝ σε ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΕΝΑ για λογαριασμό του ΝΑΤΟ, η οποία, αν αποφασιστεί, ανοίγει τον δρόμο για αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάννης και της Σύμβασης του Μοντρέ για τα Στενά, οι οποίες αναφέρονται αποκλειστικώς και μόνο ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ και όχι σε ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΕΝΑ.

Η ελληνική κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να μην ανοίξει τον δρόμο σε τέτοιες παράνομες νατοϊκές παρεμβάσεις στις συνθήκες, προκειμένου να αποτρέψει οποιαδήποτε σκέψη ή ενέργεια για αναθεώρηση των Συνθηκών Λωζάννης και Παρισίων, για να μην τεθούν σε κίνδυνο η ελληνική κυριαρχία και ασφάλεια της Ελλάδας Ο μόνος τρόπος για να μη συντελεστεί αυτή η νέα νατοϊκή παρανομία είναι η ελληνική κυβέρνηση να δηλώσει την πρόθεση να βάλει βέτο σε οποιαδήποτε νατοϊκή πρόταση αναφέρεται σε αλλαγή ονομασίας των ΣΤΕΝΩΝ.

Μέχρι στιγμής η νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει εμφανίσει δείγματα ότι προτίθεται να αντιταχθεί σθεναρά (ΒΕΤΟ) στις τουρκικές και νατοϊκές βλέψεις εναντίον των ελληνικών κυριαρχικών συμφερόντων. Αντιθέτως, με τη βοήθεια φιλικών ΜΜΕ, διαμορφώνεται η εντύπωση στην κοινή γνώμη ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα απαντήσει «γλυκά» στη νατοϊκή πρόκληση-απειλή για τα ελληνικά συμφέροντα και θα οχυρωθεί πίσω από τον όρο «επιφύλαξη» (reservation) στις νατοϊκές αποφάσεις.

Τούτο σημαίνει ότι μόνο η Ελλάδα και μόνο για λογαριασμό της δεν θα δέχεται τον όρο ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΕΝΑ, ενώ η Τουρκία και το σύνολο του ΝΑΤΟ και των συμμαχικών χωρών θα περάσουν σαν οδοστρωτήρας πάνω από την Ελλάδα, οδεύοντας προς τα ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΕΝΑ. Η επιλογή ανήκει μόνο στον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη.

Η δεύτερη «καυτή πατάτα» του κ. Μητσοτάκη στον περιθώριο της Συνόδου Κορυφής στο ΝΑΤΟ είναι η συνάντηση με τον Ταγίπ Ερντογάν και η επανάληψη του ελληνοτουρκικού διαλόγου. Στην περίπτωση κατά την οποία ο πρωθυπουργός εκτιμήσει ότι για την προάσπιση των ελληνικών κυριαρχικών συμφερόντων είναι υποχρεωμένος να βάλει ΒΕΤΟ στην πρόταση αλλαγής της ονομασίας των ΣΤΕΝΩΝ σε ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΕΝΑ, όπως απαιτεί η Αγκυρα, αυτό θα δυσαρεστήσει -αν δεν εξαγριώσει- τον Τούρκο πρόεδρο και κατ’ επέκταση η διμερής ελληνοτουρκική συνάντηση κορυφής κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα.

Στην περίπτωση που ο κ. Μητσοτάκης βάλει νερό στο κρασί του και αποφασίσει η Ελλάδα να δηλώσει μόνο «επιφύλαξη» στα τουρκικά νατοϊκά σχέδια, θέτοντας σε κίνδυνο την ελληνική κυριαρχία, τότε η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν θα πραγματοποιηθεί με τον Ερντογάν νικητή εκ των προτέρων και τον Κ. Μητσοτάκη να αναζητά εκ των υστέρων τις κομματικές επευφημίες για την ήττα του.

Επισημαίνεται ότι, στην περίπτωση που ο Κ. Μητσοτάκης δεν θέσει βέτο, οδηγεί σε μοιρασιά του Αιγαίου και σε πλήρη αναθεώρηση της συνθήκης, αυτό δηλαδή που επιδιώκει η Τουρκία από το 1974.

Σαφής αναφορά στη Συνθήκη του Μοντρέ στο κοινό ανακοινωθέν της Συνόδου του ΝΑΤΟ

Στο κοινό ανακοινωθέν της Συνόδου του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους γίνεται σαφής αναφορά στη Συνθήκη του Μοντρέ. Ειδικότερα, επισημαίνεται ότι «η περιοχή της Μαύρης Θάλασσας είναι στρατηγικής σημασίας για τη Συμμαχία. Αυτό τονίζεται περαιτέρω από τον επιθετικό πόλεμο της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας. Υπογραμμίζουμε τη συνεχή υποστήριξή μας στις περιφερειακές προσπάθειες των Συμμάχων που αποσκοπούν στη διατήρηση της ασφάλειας, της σταθερότητας και της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας, συμπεριλαμβανομένης, όπως προσήκει, μέσω της Συνθήκης του Μοντρέ του 1936. Θα παρακολουθούμε και θα αξιολογούμε περαιτέρω τις εξελίξεις στην περιοχή και θα ενισχύσουμε την επίγνωσή μας για την κατάσταση, με ιδιαίτερη έμφαση στις απειλές για την ασφάλειά μας και τις πιθανές ευκαιρίες για στενότερη συνεργασία με τους εταίρους μας στην περιοχή, ανάλογα με την περίπτωση».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Καταπέλτης» η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά Χάρη Θεοχάρη – Σακελλαροπούλου!

Βαρύτατες εκφράσεις, που ενέπλεξαν ακόμη και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας (!), αντάλλαξαν ο υφυπουργός Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης και η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή...

Η Κυρία, δυστυχώς και μάλλον… έχει δίκιο

Από τον Κώστα Πρώιμο*** «Η Ελλάδα από “μαύρο πρόβατο” έγινε πρωταγωνίστρια στην Ευρώπη», ξεστομίζουν χωρίς δεύτερη σκέψη προβεβλημένα κυβερνητικά στελέχη, με αφορμή τον «Ελγίνειο» αποπροσανατολισμό...

ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά τα επιχειρηματικά σχέδια των servicers

Την κατάθεση των επιχειρηματικών σχεδίων των servicers, που διαχειρίζονται τα κόκκινα δάνεια, ζητά με αίτημά της προς τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών η...

Ευρωεκλογές με επιστολική ψήφο και ενιαία επικράτεια με σταυρό προτίμησης ανακοίνωσε στο Υπουργικό ο...

«Πρώτο βήμα ώστε το νέο αυτό δικαίωμα να ισχύσει και στις επόμενες εθνικές εκλογές»

Ανάρτηση Κασσελάκη με… Θάτσερ και «μεγάλες επενδύσεις» Μητσοτάκη 

Μια ανάρτηση η οποία συνοδεύεται από βίντεο που περιλαμβάνει επίμαχες δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και Υπουργών του (Τσακλόγλου, Γεωργιάδης) σχετικά με την επένδυση στο...

Αλέξης Χαρίτσης: Ατσαλάκωτος, χωρίς βαρύ πολιτικό αποτύπωμα

Ο Αλέξης Χαρίτσης εκπροσωπεί το νέο μοντέλο πολιτικού, που στην Ελλάδα άρχισε να ευδοκιμεί στα κόμματα εξουσίας κυρίως από την εποχή του «τεχνοκράτη» Σημίτη....

Το αποτυχημένο «Σπίτι μου» διαφημίζει ο Χατζηδάκης

Εκτός τόπου και χρόνου ο υπουργός Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης, διαφημίζει ως πετυχημένο το σχέδιο της κυβέρνησης για την αγορά ακινήτων.Την ώρα που σοβεί...

Παρέμβαση: Οι 10 αυτονόητες διεκδικήσεις που πρέπει να τεθούν στον Ερντογάν 

Τι πρέπει να έχει στην ατζέντα του ο Μητσοτάκης στις συζητήσεις για τα ελληνοτουρκικά

Ο Χατζηδάκης επιμένει να λέει «κλέφτες» τους ελεύθερους επαγγελματίες

Δικαιολογημένες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι αλλαγές στο φορολογικό νομοσχέδιο με τον αρμόδιο υπουργό Κωστή Χατζηδάκη να το υπερασπίζεται προκλητικά και ας βυθίζει ακόμη πιο...

Συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου την Πέμπτη – Προϋπολογισμός και κλιματική κρίση στο επίκεντρο

Με βασικό αντικείμενο τον προϋπολογισμό του 2024 συνέρχεται την Πέμπτη στο Μέγαρο Μαξίμου το Υπουργικό Συμβούλιο υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει...

«Πρόχειρη και αντιεπιστημονική επιλογή» η υπαγωγή στην Πολιτική Προστασία – Στο πλευρό του Εθνικού...

Την αντίθεσή του στην υπαγωγή του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στην Πολιτική Προστασία, όπως μεθοδεύει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη στην προσπάθειά της να σιγήσει όλες τις...

Σε κερδοφόρες επιχειρήσεις θέλει να μετατρέψει τους Δήμους η Κεραμέως

Στις αλλαγές που προωθεί το υπουργείο Εσωτερικών στο θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας των ΟΤΑ και στη δημόσια διοίκηση αναφέρθηκε η Νίκη Κεραμέως μιλώντας στην ενημερωτική...

Μια τρύπα στο νερό κατάφερε ο Μητσοτάκης για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα

Eισέπραξε διπλό «όχι» ο Έλληνας πρωθυπουργός αφού και ο Στάρμερ ξεκαθάρισε ότι δεν θα κάνει πίσω

Ο Στέφανος Κασσελάκης καλεί για συμμετοχή σε διαδικτυακή έρευνα

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, καλεί τα μέλη και τους φίλους του κόμματος να συμμετάσχουν σε νέα διαδικτυακή έρευνα που διεξάγει η Κουμουνδούρου,...

ΣΧΟΛΙΑ

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κραυγή απόγνωσης από τους κατοίκους του Γέρακα: «Χαώδης και επικίνδυνη κατάσταση»

Ματωμένοι γάμοι, κλοπές, ζημιές και κλίμα τρομοκρατίας στο «κρατίδιο» των Ρομά

Σκληρή ταξιδιωτική οδηγία των Βρετανών για την Ελλάδα!

Είναι η δεύτερη μέσα σε δύο εβδομάδες - Να είναι τυχαίο το χρονικό σημείο άραγε;

Δέσποινα Παπαδοπούλου: Μια χούφτα άνθρωποι στην κηδεία της συζύγου του δικτάτορα

Οπως έζησε τα τελευταία χρόνια της ζωής της, ξεχασμένη απ' όλους σ' ένα διαμέρισμα 80 τετραγωνικών μέτρων στη Νέα Ερυθραία, συντροφιά με τις φωτογραφίες...

Η Ελένη Κρίτα αποκάλυψε πόσα χρήματα πήραν οι πρωταγωνιστές του «Παρά Πέντε»

Η ηθοποιός Ελένη Κρίτα έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και αναφέρθηκε στην επιτυχία της σειράς «Παρά Πέντε» αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πόσα χρήματα πήραν...

Έξαλλη με ταμία καταστήματος η Φαίη Σκορδά: «Μου γύρισε το μάτι, δεν καταλαβαίνετε τι της έκανα»

Η ερώτηση μιας εργαζόμενης σε κοσμηματοπωλείο στην Φαίη Σκορδά, στάθηκε αρκετά για να βγάλει έξω από τα ρούχα της την γνωστή παρουσιάστρια, όπως η...

«Τουρισμός για όλους»: Περισσότεροι δικαιούχοι

Διευρύνονται τα εισοδηματικά κριτήρια, δήλωσε η Κεφαλογιάννη. Τι είπε για βραχυχρόνιες μισθώσεις και επιδοτήσεις ξενοδοχείων

Λαχτάρα για τη Μαρινέλλα στο νοσοκομείο

Μια περιπέτεια υγείας ανάγκασε την βασίλισσα του ελληνικού τραγουδιού, Μαρινέλλα να απέχει από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.Η σπουδαία ερμηνεύτρια νόσησε με κορωνοϊό και χρειάστηκε...

Ζαχάροβα: Αυτός είναι ο διοικητής του τάγματος Αζόφ που έδωσε εντολή για τον βομβαρδισμό ελληνικού χωριού

Ανακοίνωση για την ταυτοποίηση του διοικητή του Τάγματος Αζόφ ο οποίος σύμφωνα με το Κρεμλίνο, ήταν το πρόσωπο που έδωσε εντολή για τον βομβαρδισμό...

Πρώτο τραπέζι πίστα στα μπουζούκια η Γιάννα Αγγελοπούλου με τη Μαριάννα Λάτση – Σπάνια κοινή εμφάνιση

Σε μια σπάνια κοινή εμφάνιση, Γιάννα Αγγελοπούλου και Μαριάννα Λάτση εθεάθησαν να διασκεδάζουν μαζί στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος σε συνεργασία...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Παράδεισος των κυριών: Η Δωροθέα έρχεται αντιμέτωπη με τις επιλογές της και τις κινήσεις της

Ο Ντίνος και η Μιράντα συζητούν σοβαρά για το μέλλον της σχέσης τους, ενώ η Ζηνοβία περιμένει αγωνιωδώς κάποιο νέο για τον γιο της.Η Δωροθέα από την άλλη έρχεται αντιμέτωπη...

Mente Fuerte: «Με εκνευρίζει η δημοσιότητα που έχει πάρει η σχέση μου με τη Μαρία Σολωμού»

Ο Μente Fuerte χθες το μεσημέρι βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Οδός Ζαρίφη 2" του OPEN και έδωσε μια εφ'όλης της ύλης στην Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία όπως αποκάλυψε ήταν...

Μαρία Μενούνος: «Ο γιατρός αφαίρεσε τον όγκο στο πάγκρεας, τη σπλήνα και τους 17 λεμφαδένες μου»

Η Μαρία Μενούνος πέρασε μια πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της πριν από μερικούς μήνες καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να...

Η σύζυγος του dr Sex στα νύχια αγύρτη

Διαβάστε στην «Espresso»: Καταγγελίες-σοκ του Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη για γνωστό ογκολόγο που «θεραπεύει» τον καρκίνο - Όλα λέει στην «Espresso».

Επίθεση με νεκρούς στην Ιερουσαλήμ: Οι δράστες ήταν αδέρφια και μέλη της Χαμάς!

Σοκαριστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται στην δημοσιότητα σχετικά με τους δύο άνδρες οι οποίοι νωρίτερα σήμερα το πρωί άνοιξαν πυρ σε στάση λεωφορείου στην Ιερουσαλήμ σκοτώνοντας τρία άτομα...

Οι τυχεροί αριθμοί στο ΛΟΤΤΟ

Η κλήρωση του ΛΟΤΤΟ με αριθμός 2470, Τετάρτη 29/11/2023!Οι τυχεροί αριθμοί είναι: 9, 11, 27, 29, 39, 45.Επιτυχίες    Νικητές      Κέρδη6   -           10.000,00€...