Δεν έχει ξαναγίνει! Με το «καλημέρα» 3 υπουργοί συγκρούονται με τον πρωθυπουργό

Κρίση και ανοιχτές συγκρούσεις από τις πρώτες κιόλας μέρες της νεοεκλεγείσας κυβέρνησης

Must Read

Πρωτοφανής είναι η κρίση που φαίνεται να επικρατεί στη νεοεκλεγείσα κυβέρνηση, μετά από τρεις ανοιχτές συγκρούσεις υπουργών με τον πρωθυπουργό!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης «άδειασε» σήμερα τις εξαγγελίες του Νότη Μηταράκη περί έφιππης αστυνομίας, ενώ το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έσπευσε να προχωρήσει σε διευκρινήσεις για τις δηλώσεις του υπουργού που άφηναν ξεκάθαρο ότι καταργείται η Πανεπιστημιακή Αστυνομία. Κοινώς, ο πρωθυπουργός πέταξε στα «σκουπίδια» το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος του Μηταράκη και προχώρησε σε μεγαλοπρεπές άδειασμα, μέσω κυβερνητικών πηγών.

Είχε προηγηθεί η σύγκρουση με τον νέο υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη, ο οποίος κατά την διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων, αναφερόμενος στο ακαταδίωκτο των τραπεζιτών στη Βουλή, είπε ουσιαστικά ότι θα καταργήσει τη συγκεκριμένη διάταξη, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο που… ξέχασε ότι η νομοθέτηση για την ασυλία των τραπεζιτών, έγινε επί ημερών Κυριάκου Μητσοτάκη! Ακολούθησε μεγαλοπρεπές άδειασμα, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη, να υποστηρίζει ότι ο Φλωρίδης εξέφρασε… προσωπικές απόψεις κατά τις προγραμματικές δηλώσεις.

Ακολούθησε η ρήξη στις σχέσεις με τον Μάκη Βορίδη, ο οποίος δήλωσε ότι διαφωνεί με τον γάμο ομοφυλοφίλων που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Δεν είναι θέμα εκκλησίας γιατί αφορά πολιτικό γάμο. Η προσωπική μου άποψη είναι αρνητική και το είχα ξαναδηλώσει και όταν είχε έρθει το σύμφωνο το είχα καταψηφίσει. Ο πρωθυπουργός είπε πως θα γίνει σε μια συγκεκριμένη στιγμή. Θα δούμε πότε θα είναι αυτό» είχε δηλώσει ο υπουργός Επικρατείας.

Όπως σχολιάζει χαρακτηριστικά ο διευθυντής της εφημερίδας «δημοκρατία» Δημήτρης Ριζούλης σε ανάρτησή του στο Twitter: «Δυο υπουργοί είναι ήδη στον αέρα, αφού τους άδειασε μεγαλοπρεπώς και με ταπεινωτικό τρόπο το Μαξίμου. Ομως… δεν τρέχει τίποτα. Που να υπήρχε και αντιπολίτευση!».

Δείτε επίσης:

Ρήξη Μητσοτάκη-Μηταράκη!

Μεγαλοπρεπές άδειασμα του Μαξίμου στον Γιώργο Φλωρίδη για το ακαταδίωκτο των τραπεζιτών

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This