Ξεκίνησε η «σφαγή» ανάμεσα σε Αχτσιόλου-Κασσελάκη: Το debate, οι λάσπες και ο σεξισμός

Ο κλήρος στον Αποστολάκη για το αν θα μπει στη Βουλή

Must Read

Βγήκαν τα μαχαίρια στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος έως τώρα κρατούσε χαμηλούς τόνους, να εξαπολύει αιχμές και καρφιά κατά της Έφης Αχτσιόλου, η οποία με τη σειρά της τον κατακεραυνώνει για σεξισμό.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ που κέρδισε την πρώτη μάχη των εκλογών δήλωσε ότι το «σύστημα» τον πολεμά όχι μόνο από την δεξιά, αλλά και από την αριστερά. Μάλιστα δήλωσε ότι το γεγονός πώς η Αχτσιόγλου τον κατηγορεί για «θολά νερά», δεν είναι δείγμα πολιτικού πολιτισμού.

Αναφερόμενος στο debate, το οποίο ζητά επίμονα η κ. Αχτσιόγλου, ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε ότι και εκείνος το ήθελε, ωστόσο δεν έχει αποδεκτό. Μάλιστα πρόβαλλε την επίσκεψή του στους πληγέντες της Καρδίτσας, υποστηρίζοντας ότι όταν εκείνος βρισκόταν μέσα στις λάσπες, η συνυποψήφιά του τον καλούσε σε debate. «Τώρα ο κόσμος μίλησε. Με ξεκάθαρο τρόπο. Όταν η κ. Αχτσιόγλου ζητούσε debate εγώ ήμουν στις λάσπες, με τον κόσμο που υποφέρει» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Την ίδια στιγμή, η Έφη Αχτσιόγλου με αφορμή το tweet του Κασσελάκη στο οποίο την αποκαλεί με το μικρό της όνομα, τον κατηγορεί για σεξισμό. 

«Προφανώς και το φύλο μου έχει λειτουργήσει αρνητικά και υποψιάζομαι ότι κάθε γυναίκα που θα βρισκόταν στη θέση μου το ίδιο θα σας έλεγε αν ήθελε να φανεί ειλικρινής», δήλωσε η Έφη Αχτσιόγλου στη Lifo και συμπλήρωσε μεταξύ άλλων: «Υπάρχει ένας εμπεδωμένος σεξισμός και πολύ βαθιά ανδροκρατικά στερεότυπα στην ελληνική κοινωνία. Ακόμα και άνθρωποι θετικά διακείμενοι απέναντί μου, δυσκολεύονται να δεχτούν μια γυναίκα η οποία δεν θα έχει τη θέση υποστηρικτή, συμβούλου ή γραμματέα δίπλα σε έναν ισχυρό άντρα, αλλά θα είναι η ίδια στο τιμόνι. Αυτό συμβαίνει και μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., αν και σε πολύ μικρότερο βαθμό απ’ ό,τι σε άλλα κόμματα» είπε.

Η Ε. Αχτσιόγλου παραθέτοντας μια σειρά ερωτημάτων, ανέφερε: «Γιατί άραγε ο κ. Κασσελάκης προσφώνησε στην ίδια δήλωση τον Ευκλείδη Τσακαλώτο που είναι άνδρας με το ονοματεπώνυμό του; Θα του έλεγε, επιπλέον, να πάνε μαζί σε περιοδεία ή «έλα τώρα, τελείωνε» και μην προχωράς στον β’ γύρο; Και όχι, δεν μπαίνει καν θέμα οικειότητας, αφού, όπως σας είπα, ελάχιστα γνωριζόμαστε. Μου απευθύνθηκε με το υποτιμητικό αυτό «στυλάκι» ακριβώς επειδή είμαι γυναίκα, όμως εγώ είμαι από εκείνες τις γυναίκες που είναι αποφασισμένες να μην υποταχθούν στη «φυσική» τάση των πραγμάτων, καταλήγοντας διακοσμητικές σε ένα ανδροκρατούμενο σύμπαν» ανέφερε.

Πώς θα μπει στη Βουλή ο Κασσελάκης – Ο κλήρος πέφτει στον Αποστολάκη

Την ίδια στιγμή, μετά από το κατηγορηματικό όχι της Έλενας Ακρίτα και του Όθωνα Ηλιόπουλου να παραιτηθούν για να μπει στη Βουλή ο Κασσελάκης, ο κλήρος πέφτει στον ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη. Πρόκειται για τους τρεις βουλευτές Επικρατείας που εξέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ και προκειμένου να μπει στη Βουλή ο Σ. Κασσελάκης αν το θελήσει, θα πρέπει να παραιτηθεί ένας από εκείνους. Μάλιστα, ο κ. Αποστολάκης θεωρείται ένα από τα πρόσωπα που βρίσκονται σε στενή συνεργασία με τον κ. Κασσελάκη, οπότε θα έχει πραγματικό ενδιαφέρον το τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες…

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This