Δεν πήγε με άδεια χέρια: Τα δώρα που έκανε στον Ζάεφ ο Τσίπρας

Αν και το μεγαλύτερο δώρο που του έκανε είναι η Συμφωνία των Πρεσπών...

Must Read

Ιδιωτική επίσκεψη πραγματοποίησε στα Σκόπια ο Αλέξης Τσίπρας, αποδεχόμενος τώρα που δεν είναι πλέον πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, πρόσκληση που του είχε κάνει στο παρελθόν ο Ζόραν Ζάεφ.

Οι δυο άντρες έφαγαν σε εστιατόριο στη Στρούμιτσα με τον Ζάεφ να δηλώνει: «Θυμόμαστε τις κοινές μας προσπάθειες και συνεισφορές στην ειρήνη και τη σταθερότητα στα Βαλκάνια και συζητάμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η περιοχή. Με τιμά ιδιαίτερα που η φιλία Βόρειας Μακεδονίας και Ελλάδας και η φιλία μου με τον Αλέξη περνούν σε διαρκείς και πολύτιμες αξίες»!

Βεβαίως ο Αλέξης Τσίπρας δεν πήγε να συναντήσει τον φίλο του με άδεια χέρια. Έτσι του πήγε πεσκέσι ούζο, μαστίχα Χίου και λεύκωμα για τις ελληνικές θάλασσες, μιας και ως γνωστόν ο Ζάεφ κάνει τις διακοπές του στη Χαλκιδική.

Βεβαίως και τίποτα να μην του πήγαινε ο Ζάεφ ευχαριστημένος θα ήταν, αφού το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε να του κάνει, του το έδωσε με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This