Σανίδα σωτηρίας της κυβέρνησης στον Ολυμπιακό!

Οι «ερυθρόλευκοι» εκτίουν ποινή για την τιμωρία του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, είναι υπό τιμωρία για την εισβολή οπαδών τους στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ενώ η διοίκηση της ΠΑΕ έχει λάβει κλήση από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τις εμπρηστικές ανακοινώσεις!

Must Read

Η κυβέρνηση έχει κηρύξει τον πόλεμο στη βία των γηπέδων. Αυτή είναι η πρώτη ανάγνωση και η εικόνα που βγάζουν προς τα έξω τα φιλικά της ΜΜΕ.

Μόνο που η αλήθεια είναι κάπως διαφορετική. Η αναστολή των πρωταθλημάτων που επεξεργάζεται η κυβέρνηση και είναι έτοιμη να ανακοινώσει τη Δευτέρα, επί της ουσίας δεν είναι τίποτε άλλο από… χέρι σωτηρίας προς τον Ολυμπιακό!

Δείτε τι έχει γίνει τον τελευταίο καιρό.

Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για τον τραυματισμό ποδοσφαιριστή (Χουανκάρ). Κίνησε γή και ουρανό για να αποδείξει ότι ο ποδοσφαιριστής μπορούσε να αγωνιστεί. Κι όμως έμεινε ένα μήνα εκτός αγώνων!

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία ακόμα και στο φορείο οι οπαδοί της ομάδας τον σημάδευαν με λέιζερ!

Ακόμα και τον οπαδό που έριξε την κροτίδα προσπάθησαν να τον χρεώσουν σε άλλο σύλλογο οι… διαρροές των «ερυθρόλευκων».!

Ακολούθησε η μικρότερη δυνατή τιμωρία με βάση τους κανονισμούς.

Κι έπειτα ήρθε το ματς στον Βόλο. Ο αγώνας έπρεπε να διακοπεί λόγω εισβολής των οπαδών του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο. Μετά από διακοπή πενήντα λεπτών «ολοκληρώθηκε» με μια διαδικασία που θύμιζε… κωμωδία. Οι ποδοσφαιριστές άλλαξαν δύο μπαλιές και ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη!

Ο Ολυμπιακός ως υπότροπος κινδυνεύει με νέα τιμωρία από δύο έως τέσσερις αγωνιστικές.

Ακολούθησαν οι ανακοινώσεις της διοίκησης περί… μαφίας του ποδοσφαίρου και η κλήση από τον Αθλητικό εισαγγελέα σε απολογία της ΠΑΕ.

Ουσιαστικά οι «ερυθρόλευκοι» ενώ εκτίουν ποινή για την τιμωρία του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι υπό τιμωρία για την εισβολή οπαδών τους στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και η διοίκηση της ομάδας για τις εμπρηστικές ανακοινώσεις!

Αυτό είναι σπάνιο φαινόμενο ακόμα και για το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Την ίδια ώρα η αγωνιστική κρίση της ομάδας βρίσκεται στο ζενίθ. Αλλαγή προπονητή, σχεδιασμός για νέες μεταγραφές και απομακρύνσεις ποδοσφαιριστών. Ακόμα κι ένας άσχετος με το ποδόσφαιρο καταλαβαίνει ότι η ποδοσφαιρική ομάδα χρειάζεται χρόνο για να ανασυνταχτεί. Κι αυτό τον χρόνο τον δίνει απλόχερα η Πολιτεία που εν ονόματι της τιμωρίας των χούλιγκαν σταματά τους αγώνες! Δίνει δηλαδή τον χρόνο ανασύνταξης στους «ερυθρόλευκους».

Αν όλα αυτά δεν είναι νόθευση του πρωταθλήματος και χέρι βοήθειας στην ομάδα που έχει καταρρίψει κάθε ρεκόρ τιμωρίας τότε τι είναι.

Πολύ περισσότερο, όπως προκύπτει, ότι ακόμα και τα επεισόδια στον αγώνα βόλεϊ με τον Παναθηναϊκό ήταν προσχεδιασμένα για να χτυπήσουν τους αστυνομικούς. Τα όσα έγιναν στου Ρέντη ήταν απλά η συνέχεια της βεντέτας με την αστυνομία.

Και η κυβέρνηση επειδή δεν τολμά να αγγίξει το… τοτέμ που λέγεται Ολυμπιακός τι κάνει; Τσουβαλιάζει όλες τις ομάδες, όλα τα αθλήματα, τουλάχιστον τα δημοφιλή και τα απειλεί με εξαφάνιση!

Ουσιαστικά «κλείνει το μάτι» στους ενόχους και τιμωρεί όλους τους άλλους…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This