Πρώτη φορά μας κάνουν «δώρο» και πληρώνουμε το λογαριασμό…

Must Read

Η περιβόητη δωρεά «φρεγατών» – βλέπε «παράκτια» – τεθωρακισμένων κλπ, για την οποία έβγαλε και διάγγελμα ο Πρωθυπουργός, θα ήταν άλλη μία πομφόλυγα, εάν δεν την πληρώναμε πανάκριβα.

Δυστυχώς, η αλήθεια είναι ότι και το στρατιωτικό υλικό που μας δίνουν οι Αμερικάνοι, ήταν προς απόσυρση και το μοιράζουν σε συμμάχους κατά την πάγια τακτική τους. Για να καταστούν λειτουργικά, θα χρειαστούν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, τα οποία φυσικά θα επιβαρύνουν τον Έλληνα φορολογούμενο!

Κοινώς, πανηγυρίζουμε για ένα δήθεν «δώρο», το οποίο θα το πληρώσουμε χρυσάφι…

Το χειρότερο είναι ότι όλη αυτή η φαρσοκωμωδία στήθηκε για να αμβλυνθούν επικοινωνιακά οι εντυπώσεις, από την πρωτοφανή εθνική ήττα… Μία ήττα η οποία φέρει φαρδιά – πλατιά την υπογραφή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η ανακοίνωση μάλιστα του αντιπροέδρου της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων Γκρέγκορι Μικς για την έγκριση της πώλησης των F-16 στην Τουρκία, αποκαλυπτει ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός λειτούργησε με φοβικά υπέρ των τουρκικών συμφερόντων. Το γιατί, θα το κρίνει ο ιστορικός του μέλλοντος, ή – πράγμα που απευχόμαστε – το ειδικό δικαστήριο, σε περίπτωση που η ιστορία επαναληφθεί 50 χρόνια μετά…

Όσον αφορά τα F-35, παραπέμπουμε τόσο στην επιστολή Μπλίνκεν, όσο και στις ανάλογες έκθεσης του αμερικανικού Κογκρέσου. Δεν ξέρουμε πόσα θα πάρουμε, με τι όπλα θα τα πάρουμε και πότε θα τα πάρουμε, εάν φυσικά τα πάρουμε… Στην Αμερική πάντως, δεν πανηγυρίζουν που τα έχουν. Εμείς, που δεν τα έχουμε, γιατί πανηγυρίζουμε;

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This