Σόου Μητσοτάκη με αθλητική αμφίεση και ελικόπτερα την ώρα που μπαίνει «ταφόπλακα» στο έγκλημα των Τεμπών 

Στην τελετή υποδοχής ελικοπτέρων την ώρα που η Βουλή «βράζει» για τη συγκάλυψη του εγκλήματος

Must Read

Με φουσκωτό μπουφάν και σπορ αμφίεση, χαλαρός και cool, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραβρέθηκε σε εκδήλωση για την παραλαβή τριών νέων ελικοπτέρων στο Πολεμικό Ναυτικό, την ώρα που η Βουλή «βράζει» για την ταφόπλακα που βάζει η ΝΔ στο έγκλημα των Τεμπών.

Ο πρωθυπουργός αντί να βρίσκεται στη Βουλή όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η συζήτηση για το πόρισμα-ντροπή της ΝΔ, γύρισε την πλάτη στους συγγενείς των θυμάτων που ζητούν δικαίωση και έκανε σόου στην Αεροπορική Βάση Κοτρωνίου στον Μαραθώνα, όπου παρελήφθησαν τρία  ελικόπτερα τύπου Romeo MH-60R Seahawk.

Το καλύτερο απ΄όλα; Την απόκτηση των ανθυποβρυχιακών ελικοπτέρων είχε δρομολογήσει η κυβέρνηση Τσίπρα μετά από εισήγηση του τότε αρχηγού ΓΕΕΘΑ Ευάγγελου Αποστολάκη

«Τα ελικόπτερα αυτά ενισχύουν την αξία τους σε μία εποχή που δυστυχώς εντείνεται η γεωπολιτική αστάθεια στην ευρύτερη περιοχή μας. Και παρά την ηρεμία που ευτυχώς επικρατεί τώρα στο Αιγαίο δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι οι εξ’ ανατολών γείτονες μας επιταχύνουν το δικό τους εξοπλιστικό πρόγραμμα» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Επιβάλλονται συνεπώς οι προσεγγίσεις, όμως σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπονται οι ψευδαισθήσεις. Όλοι οφείλουμε να είμαστε προσηνείς αλλά ποτέ αφελείς, μένοντας προσηλωμένοι στην πυξίδα που δείχνει πάντα την ειρήνη, το διεθνές δίκαιο και τη συνεργασία».




 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This