Ο υπεύθυνος διεθνών υποθέσεων της Meta στο 11ο Athens Democracy Forum

Η ατζέντα περιλαμβάνει ευρύ φάσμα θεματικών

Must Read

Η τεχνολογία σε πρώτο πλάνο! To Athens Democracy Forum επιστρέφει από τις 27 μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου, παρουσία και του επικεφαλής της Meta

Το παρών στο συνέδριο αναμένεται να δώσουν εξέχουσες διεθνείς προσωπικότητες από διαφορετικούς τομείς, μεταξύ αυτών πολιτικοί, ακαδημαϊκοί, ακτιβιστές, δημοσιογράφοι, ώστε να αναζητήσουν συγκεκριμένες λύσεις στα πιο σημαντικά ζητήματα της εποχής μας.

Ανάμεσα στους ομιλητές του 11ο Athens Democracy Forum, το οποίο τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, είναι οι: Nick Clegg, Πρόεδρος Global Affairs, Meta, Michael P. Nash, καλλιτέχνης και κινηματογραφιστής, Irina Bokova, πρώην Γενική Διευθύντρια της UNESCO και Πρόεδρος του Ιδρύματος Δημοκρατίας και Πολιτισμού, Jorge Quiroga, πρώην Πρόεδρος της Βολιβίας, Caroline Gaita, Εκτελεστική Διευθύντρια του Mzalendo Trust, Laura Thornton, Senior Vice President, Democracy, German Marshall Fund και Λία Παπάζογλου, Συνιδρύτρια της Ecogenia.

Η φετινή ατζέντα του ADF περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα θεματικών που σχετίζονται με την πορεία των σύγχρονων δημοκρατιών:

Case Study: China v. United States – Toward coexistence or war?
Rethinking Security: When Threats are Invisible
Case Study: The Future is African
Tutorials on the Tools of Democracy
Rethinking Climate: Flight and Fight

*Το Athens Democracy Forum προσφέρει και εφέτος στο κοινό μια μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσει ουσιαστικές συζητήσεις κορυφαίων ομιλητών με δημοσιογράφους των New York Times για τις σημαντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες δημοκρατίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This