Κλείνει η Αττική οδός – Η ανακοίνωση της εταιρείας

Must Read

Κλειστή θα παραμείνει η Αττική Οδός από το βράδυ της Παρασκευής λόγω εργασιών που θα πραγματοποιηθούν στο οδικό δίκτυο. Η εταιρεία ανακοίνωσε τις ώρες και τα σημεία που δεν θα είναι διαθέσιμα για την κυκλοφορία των οχημάτων.

Συγκεκριμένα, η Αττική Οδός ενημέρωσε πως θα είναι κλειστή η είσοδος από τον κόμβο Λεωφόρου Φυλής (κόμβος 6) προς Αεροδρόμιο, από τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής (15/12/2023) έως τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου (16/12/2023).

Κατά την διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά να επιλέξουν είτε την είσοδο από Λεωφ. Δημοκρατίας (κόμβος 7) είτε την είσοδο από Περιφερειακής Αιγάλεω (κόμβος 5).

«Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης» καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This