«Δεν πάμε πουθενά» απαντούν από το TikTok στην απαγόρευση του Μπάιντεν

Κάνουν λόγο για «αντισυνταγματικό νόμο»

Must Read

Άμεση και κατηγορηματική ήταν η απάντηση των υπευθύνων του TikTok στον Τζο Μπάιντεν και τον νόμο που προβλέπει την απαγόρευση της πλατφόρμας. Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών προσυπέγραψε νομοσχέδιο που επιβάλλει στην ιδιοκτήτρια εταιρεία, την κινεζική ByteDance, να πωλήσει τα περιουσιακά στοιχεία που διαθέτει εντός αμερικανικού εδάφους εντός των επόμενων 9 έως 12 μηνών.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, εκπρόσωπος του TikTok εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία κάνει λόγο για έναν «αντισυνταγματικό νόμο» επισημαίνοντας ότι θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη για να τον αμφισβητήσει.

«Αυτός ο αντισυνταγματικός νόμος είναι απαγόρευση του TikTok και θα τον αμφισβητήσουμε στο δικαστήριο. Πιστεύουμε ότι τα γεγονότα και ο νόμος είναι ξεκάθαρα με το μέρος μας, και τελικά θα κερδίσουμε» αναφέρεται στην ανακοίνωση και προστίθεται:

«Είναι γεγονός ότι έχουμε επενδύσει δισεκατομμύρια δολάρια για να διατηρήσουμε τα δεδομένα των ΗΠΑ ασφαλή και την πλατφόρμα μας απαλλαγμένη από εξωτερική επιρροή και χειραγώγηση. Αυτή η απαγόρευση θα καταστρέψει 7 εκατομμύρια επιχειρήσεις και θα φιμώσει 170 εκατομμύρια Αμερικανούς.

Καθώς συνεχίζουμε να αμφισβητούμε αυτήν την αντισυνταγματική απαγόρευση, θα συνεχίσουμε να επενδύουμε και να καινοτομούμε για να διασφαλίσουμε ότι το TikTok θα παραμείνει ένας χώρος όπου οι Αμερικανοί όλων των κοινωνικών στρωμάτων μπορούν να έρθουν με ασφάλεια για να μοιραστούν τις εμπειρίες τους, να βρουν χαρά και να εμπνευστούν».

Δείτε επίσης: 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This