Ποιος φοβάται τον κορωνοϊό; Οι RakiBusters σαρώνουν το διαδίκτυο, ψεκάζοντας τα πλήθη με… θαυματουργή ρακή! (video)

Must Read

Επικοί καζανάρηδες «καβαλάνε» το… Ghostbusters αμάξι τους και ξεχύνονται στους δρόμους της Κρήτης, όπου ραίνουν με ρακή τους κατοίκους, σύμφωνα με τις προσταγές του «τρελού» επιστήμονα που ανακάλυψε το φάρμακο για το νέο κορωνοϊό!  

Ένα χρόνο μετά το… υπερθέαμα με τίτλο «Cretan Casa de Papel», η δημιουργική ομάδα που έχει αναλάβει το promotion τα Παγκρήτιας ραδιοφωνικής εκπομπής «Καλοκαίρι στο Νότο» με τον Γιώργο Μπαλοθιάρη και την Γωγώ Βερίγου, επιστρέφει δριμύτερη και τα βάζει με την πανδημία, σπάζοντας για μια ακόμη φορά τα… κοντέρ επισκεψιμότητας στα social media και σκορπώντας απλόχερα γέλιο και αισιοδοξία.

RAKIBUSTERS

Οι Κρητικοί GhostBusters, δηλαδή τρεις καζανάρηδες παραγωγοί ρακής γνωστότεροι ως «RakiBusters», πείθονται από έναν «τρελό» ομογενή επιστήμονα, ο οποίος ισχυρίζεται πως ανακάλυψε ένα δραστικό συστατικό στην ουσία της ρακής, και ξεκινούν να ψεκάσουν ολόκληρη την Κρήτη με το διάσημο τοις πάσι απόσταγμα, προκειμένου να την… απαλλάξουν από τον επικίνδυνο ιό!

RAKIBUSTERS

Και, ω του θαύματος, μέσα σε μόλις 24 ώρες καταφέρνουν να «απολυμάνουν» απ’ άκρη σ’ άκρη το νησί, υπό τους ήχους, μάλιστα, του πασίγνωστου άσματος, σε μια ευφάνταστη διασκευή με κρητική λύρα!

  • Δείτε το νέο απολαυστικό νέο βίντεο των ασυναγώνιστων Κρητικών:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This