ΑΡΧΙΚΗΥΓΕΙΑΈφυγε αθόρυβα η γιατρός και διευθύντρια του ΣΑΕΚ ΕΚΑΒ Αναστασία Ζυγούρα - Το «αντίο» των συναδέλφων της

Έφυγε αθόρυβα η γιατρός και διευθύντρια του ΣΑΕΚ ΕΚΑΒ Αναστασία Ζυγούρα – Το «αντίο» των συναδέλφων της

Οι αναρτήσεις Γεωργιάδη και Πλεύρη

Ένας άνθρωπος που έσωσε πολλές ζωές έφυγε από την ζωή ήσυχα και αθόρυβα…

Ο λόγος για την γιατρό και διευθύντρια της Σχολής Ανώτατης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) του ΕΚΑΒ, Αναστασία Ζυγούρα η οποία ξεψύχησε την Κυριακή!

Το διαδίκτυο γέμισε με μηνύματα αποχαιρετισμού από συναδέλφους της:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανάρτηση για το θάνατο της Αναστασίας Ζυγούρα έκανε και ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως έγραψε «πέρα από εξαιρετική επιστήμων, υπήρξε και η ψυχή του Ειδικού Τμήματος Ιατρικής Καταστροφών, της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων, των Μηχανών Ταχείας Ανταπόκρισης και του ΣΑΕΚ του ΕΚΑΒ.

Πολυσχιδής προσωπικότητα, επαγγελματίας με υψηλή αίσθηση καθήκοντος, περίσσιο αλτρουισμό και αυταπάρνηση, έδινε πάντοτε τον καλύτερο της εαυτό σε κάθε υγειονομική μάχη που διαχειρίζονταν. Η αγάπη της για τον δοκιμαζόμενο συνάνθρωπο, ο ακέραιος χαρακτήρας της και η πίστη της στο λειτούργημα που επιτελούσε, θα αποτελούν πάντοτε σημείο αναφοράς για όλα τα στελέχη του ΕΚΑΒ».

Δείτε την ανάρτηση του:

Όπως επίσης και ο Θάνος Πλεύρης ο οποίος έγραψε:

«Αποχαιρετούμε με θλίψη τη γιατρό Αναστασία Ζυγούρα, Διευθύντρια Ειδικού Τμήματος Ιατρικής Καταστροφών του ΕΚΑΒ (ΕΤΙΚ),της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων του ΕΚΑΒ (ΟΔΙΚ). Αφιέρωσε τη ζωή της για να σώζει ζωές.Ήταν τιμή μου που τη γνώρισα και συνεργαστήκαμε Συλλυπητήρια στους οικείους της και στο ΕΚΑΒ».

(πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Facebook/Ιατροί εκαβ)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης