Οι «άχρηστες πληροφορίες» του Σαββατοκύριακου; Διαβάστε και θα δείτε πως δεν είναι!

Must Read

Ο γύρος του κόσμου μέσα από διάφορες παράξενες, πότε ξεκαρδιστικές και πότε γνήσια δραματικές ειδήσεις!

  • Με την απειλή μαχαιριού ο 18χρονος Τόρι Νουτ και ο 20χρονος Κένεθ Κάρπεντερ ανάγκασαν μια 23χρονη κοπέλα να τους παραδώσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου της. Όμως, οι δύο νεαροί, που είχαν κάνει χρήση ναρκωτικών, έσπευσαν να ζητήσουν από την κοπέλα και τη διεύθυνσή της, ώστε να της το… επιστρέψουν! Συνελήφθησαν αργότερα, διότι αναρτούσαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες μέσα από το όχημα.
  • Εφημεριδοπώλης έκανε με το… ζόρι πλούσιο έναν φοιτητή στην Αυστραλία! Ο νεαρός αγόρασε λαχνό λοταρίας, επειδή όμως κόστιζε λιγότερο από 6 ευρώ, που είναι το ελάχιστο όριο αγορών στο κατάστημα, η Άννα Τσανγκ τού πρότεινε να αγοράσει και ένα Ξυστό. Ο φοιτητής όντως αγόρασε «ξυστό» πρώτη φορά στη ζωή του, για να ανακαλύψει ότι κέρδισε 60.000 ευρώ, από τα οποία άφησε φιλοδώρημα στην Τσαγκ το ποσό των 180 ευρώ.
  • Πέθανε η τελευταία Αμερικανίδα πολίτης, η οποία λάμβανε σύνταξη βετεράνου του εμφύλιου πολέμου των ΗΠΑ, 150 χρόνια μετά την ολοκλήρωσή του! Η 90χρονη Ιρένε Τρίπλετ έπαιρνε τη σύνταξη ως κόρη του στρατιώτη Μοζέ Τρίπλετ, ο οποίος από το 1863 έως το 1865 πολέμησε στον στρατό των Βορείων. Ο Τρίπλετ απέκτησε την Ιρένε το 1930, σε ηλικία 83 ετών, με την πολύ νεότερη σύζυγό του.
  • Τυχερή μέσα στην ατυχία της στάθηκε γυναίκα που έπεσε σε ανοιχτό φρεάτιο σε εργοτάξιο στο Τέξας των ΗΠΑ. Παρέμεινε επί ημέρες παγιδευμένη, κινδυνεύοντας να πεθάνει, εντελώς τυχαία, όμως, την εντόπισαν εργάτες που την απεγκλώβισαν με τη βοήθεια σωστικού συνεργείου. Όπως γράφουν οι τοπικές εφημερίδες, αν και ανάσαινε με δυσκολία, είχε ακόμα επαφή με το περιβάλλον της.
  • Το ρεκόρ της τιμής πώλησης αυτοκινήτου στο διαδίκτυο κατέρριψε μια πολυτελής Ferrari Enzo του 2003, σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό του οίκου δημοπρασιών RM Sotheby’s. Το αυτοκίνητο, που έχει διανύσει μόλις 2.000 χιλιόμετρα, «έπιασε» 2.358.290 ευρώ! Η τιμή ξεπέρασε τα 2.063.890 ευρώ που είχε πωληθεί λίγο νωρίτερα μια Ferrari 288 GTO του 1985 και είναι πολύ μεγαλύτερη από οποιουδήποτε άλλου οχήματος πωλήθηκε ποτέ, είτε σε διαδικτυακό πλειστηριασμό είτε σε ιστοσελίδες όπως το eBay.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This