Εντολή της Εισαγγελίας Πατρών για εκταφή της σπιτονοικοκυράς του Μάνου και της Ρούλας

Εν αναμονή της εντολής και για εκταφή της Τζωρτζίνας

Must Read

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην παράλληλη έρευνα που διεξάγουν οι Αρχές στην υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Την ώρα που για την υπόθεση της Τζωρτζίνας, η 33χρονη μητέρα της οδηγήθηκε στην Ανακρίτρια για να απολογηθεί για την σε βάρος της κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, η Εισαγγελία Πατρών έδινε εντολή να γίνει εκταφή της σορού της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού που διέμενε στην οδό Μπιζανίου!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα flamis.gr η εντολή δόθηκε νωρίς το μεσημέρι και κατόπιν συνεννόησης του Δήμου Πατρέων με τον Μητροπολίτη Πατρών και την Αστυνομία, ενώ θα λάβει την σχετική εντολή και ο ιερέας που έχει αρμοδιότητα, για να προχωρήσει η εκταφή της 69χρονης.

Θυμίζουμε ότι η εισαγγελική εντολή που δόθηκε για περαιτέρω έρευνα, αφορά τόσο τις αγοραπωλησίες που έκανε ο πληρεξούσιος της 69χρονης, Μάνος Δασκαλάκης, όσο και τα αίτια του θανάτου της.

Σε ότι αφορά την Τζωρτζίνα, όπως αναφέρει το thebest.gr, μέχρι στιγμής δεν έχουν ενημερωθεί οι πατρινές Αρχές για ύπαρξη εντολής για εκταφή της εννιάχρονης, ώστε να ανασυρθεί το τάμπλετ που θάφτηκε μαζί με το κορίτσι κατόπιν επιθυμίας της Ρούλας Πιεπιρίγκου.

Η εκταφή αναμένεται να γίνει πρωινές ώρες, λέει η πατρινή ιστοσελίδα, καθώς συνήθως οι εκταφές πραγματοποιούνται με το πρώτο φως του ήλιου.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This