ΑΡΧΙΚΗΠΟΛΙΤΙΚΗΟ Βορίδης καλύπτει τον Άδωνι για το «Turkaegean»

Ο Βορίδης καλύπτει τον Άδωνι για το «Turkaegean»

Μόνο λαϊκισμό και τοξικότητα «είδε» ο κύριος υπουργός

Πλήρης η κάλυψη του Μάκη Βορίδη στον Άδωνι Γεωργιάδη και την κυβέρνηση για το αίσχος με το «Turkaegean», με τον υπουργό να λέει στη Βουλή για λαϊκισμό και τοξικότητα της αντιπολίτευσης και ενώ έχει βουίξει όλη η χώρα με την αδιαφορία των αρμοδίων για το τόσο σοβαρό αυτό θέμα που άπτεται των εθνικών μας συμφερόντων.

Διαβάστε ακόμα: «Turkaegean» και στον Παγκόσμιο Οργανισμό Διανοητικής Ιδιοκτησίας (WIPO) εξαιτίας των κοιμήσηδων της Κυβέρνησης

Μάλιστα… βγήκε από τα ρούχα του, διότι «ένα εμπορικό σήμα χαρακτηρίζει υπηρεσίες και δεν έχει να κάνει τίποτα με την κυριαρχία» θεωρώντας απαράδεκτο «να τα λένε γνωρίζοντας ότι λένε ανοησίες. Να τα ακούω και από Έλληνες αυτά; Έ, όχι! Ένα εμπορικό σήμα είναι ένα σήμα που χαρακτηρίζει υπηρεσίες. Δεν έχει να κάνει τίποτα με την κυριαρχία [..] Ελπίζω να καταλαβαίνουμε ότι οι νομικές αντιρρήσεις και οι νομικές ενέργειες που θα γίνουν, το αντικείμενο τους δεν θα είναι η κυριαρχία, αλλά οι διατάξεις του νόμου περί σημάτων, που λένε ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιείς ευρύτερους γεωγραφικούς όρους για να χαρακτηρίσεις προϊόντα και υπηρεσίες».

Φυσικά τσιμουδιά για το δια ταύτα από τον κύριο υπουργό…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης