Europa League: Διπλό πρόκρισης της ΑΕΚ (1-0 τη Σεντ Γκάλεν) – Επόμενος αντίπαλος η Βόλφσμπουργκ (video)

Must Read

Την πρόκριση στα playoffs του Europa League πανηγύρισε η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε 1-0 στην Ελβετία της Σεντ Γκάλεν, χάρη σε τέρμα του Νέλσον Ολιβέιρα στο 71′. Επόμενος αντίπαλος για τον «Δικέφαλο» η Βόλφσμπουργκ, σε μονό αγώνα στο ΟΑΚΑ την 1η Οκτωβρίου.

Να σημειώσουμε ότι στη φάση του γκολ, ο Ολιβέιρα μόλις είχε αστοχήσει σε εκτέλεση πέναλτι, αλλά πήρε το… ριμπάουντ από τον τερματοφύλακα της ελβετικής ομάδας και έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΣΕΝΤ ΓΚΑΛΕΝ (Πέτερ Τσάιντλερ): Ατί-Ζίγκι, Κρόιχι, Στεργίου, Φαζλίγι, Μουχάιμ, Κιντίγια, Γκέρτλερ, Ρουίζ (74′ Γιουάν), Στίλχαρτ (74′ Αντρέ Ριμπέιρο), Ντουά (62′ Γκαμπέρι), Γκιγεμενό.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Βασιλαντωνόπουλος, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σιμόες, Κρίστισιτς, Μάνταλος, Ανσαριφάρντ (68′ Γκαρσία), Λιβάγια (90′ Σάκχοφ), Ολιβέιρα.

https://youtu.be/j7ELqdX6pZ4

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This