Κυρίαρχος ο Λιβέρης στο Βέλγιο! (video)

Must Read

Απόλυτη ήταν η επικράτηση του νεαρού οδηγού καρτ Διονύση Λιβέρη το περασμένο Σαββατοκύριακο, στο δεύτερο γύρο του ιδιαίτερα ανταγωνιστικού πρωταθλήματος των Κάτω Χωρών, στο Μάριεμπουργκ του Βελγίου.

Μετά από ένα και πλέον έτος απουσίας από τις ευρωπαϊκές πίστες, ο Έλληνας πιλότος ξεκίνησε και τις δύο ημέρες από την pole position, κέρδισε εμφατικά δύο από τους τέσσερις αγώνες του διημέρου και ήρθε δεύτερος στους υπόλοιπους δύο, πετυχαίνοντας τον ένα ταχύτερο γύρο μετά τον άλλο.

Ο 18χρονος αντιμετώπισε με άνεση και ψυχραιμία τέσσερις διεθνείς πολυπρωταθλητές ανάμεσα σε τριάντα αντιπάλους, σε όλων των ειδών τις συνθήκες. Κυριάρχησε στο στεγνό και στο μικτό οδόστρωμα και, παρά την έλλειψη πείρας, κρατήθηκε καθαρά δεύτερος στη δυνατή βροχή που έπεσε κατά τη δεύτερη μέρα.

Ο Λιβέρης νικητής ανάμεσα στον Βαν Πράις και τον Νόλτεν στο βάθρο

Προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Η συμμετοχή του Λιβέρη ήταν σε προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο καρτ Rotax που γίνεται στο τέλος του μήνα στο περίφημο Le Mans της Γαλλίας, εκεί όπου ο πρωταθλητής μας είχε έρθει δεύτερος το 2019.

Ο πιλότος μας τρέχει στην ανώτατη κατηγορία Kart Rotax DD2 των 35 ίππων, δύο ταχυτήτων και φρένων στους τέσσερις τροχούς, με την παγκόσμια πρωταθλήτρια ομάδα Daems από το Βέλγιο. Τον προπονεί ο διεθνής πρωταθλητής Γιάννης Αντωνιάδης και τον στηρίζουν η Βιοχάλκο – ΕΛΒΑΛ με τα άφλεκτα υλικά EtalbondA2, η ομογενής οικογένεια Spanos με την ομάδα Los Angeles Chargers του αμερικανικού football και ο όμιλος Chipita – 7Days.

  • Δείτε πλάνα από αγώνα όπου ο Λιβέρης τερμάτισε 2ος:

  • Δείτε πλάνα από τον αγώνα της τελευταίας ημέρας, όπου ο Λιβέρης τερμάτισε 1ος:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This