Άφησε δύο βαθμούς στην Τρίπολη ο Ολυμπιακόις – Φωνάζει ο Αστέραες για γκολ που δεν μέτρησε!

Must Read

Η αγωνιστική κρίση του Ολυμπιακού συνεχίζεται. Στην πρώτη του «έξοδο» στο πρωτάθλημα άφησε δύο βαθμούς στην Τρίπολη (0-0 με τον Αστέρα), ο οποίος διαμαρτύρεται, πιιανότατα δικαίως, για γκολ που δεν μέτρησε στο 63′.

Τι συνέβη; Ο Ατιένθα του Αστέρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο διαιτητής Δημήτρης Καραντώνης είδε φάουλ του Μπενβίτο σε κράτημα του Άβιλα. Όπως έδιεξε και η τηλεοπτική εικόνα ο ένας ποδοσφαιριστής κρατούσε τον αλλο. Η φάση ελέχθηκε από το VAR και δικαίωσε τον διαιτητή, αλλά οι άνθρωποι του Αστέρα δεν σταμάτησαν τις διαμαρτυρίες.

Η επίμαχη φάση

https://www.youtube.com/watch?v=dKk-_dJ5NA0&ab_channel=%CE%A9megablue

 

Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του αγώνα, ο Αστέρας του παραχώρησε γήπεδο, αλλά εμφανίστηκαν οι γνωστές αδυναμίες των «ερυθρόλευκων«». Ενώ ο Αστέρας για 70′ ήταν πίσω από την μπάλα ο Ολυμπιακός παρουσίασε χτυπήτές αδυναμίες. Ο Βαλμπουενά στα 38 του χρόνια δεν μπορεί να δημιιουργεί τις περισσότερες επιθετικές προσπάθειες. Κι όταν τις δημιουργεί υπάρχει η μοναδική, για την κλάση του αστοχία του Ελ Αραμπί που έχασε γκολ που άλλα χρόνια ήταν,.. ψωμοτύρι του!

Διαιτητής: Δημήτριος Καραντώνης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Βασίλειος Νικολακάκης (Λασιθίου), Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)
Τέταρτος: Ανδρέας Βλάχος (Αν. Αττικής)
VAR: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)
AVAR: Κωνσταντίνος Νικολαΐδης (Μακεδονίας)

Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Φ. Άλβαρες, Καστάνιο, Ατιένθα, Καρμόνα (46′ Μπενίτο), Μουνάφο (Ρ. Γκαρσία), Στάνκο, Γκαρντάφσκι (70′ Ριέρα), Μπερτόγλιο (61′ Τζουκάνοβιτς), Τιλίκα (60′ Μπαρτόλο), Μπαράλες.
Ολυμπιακός (Κάρλος Κορμπεράν): Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Μπα, Άβιλα, Εμβιλά (81′ Κούντε), Ιν. Χουάνγκ, Μασούρας (69′ Ουί Τζο Χουάνγκ), Ζίνκερναγκελ (60′ Βαλμπουενά), Ραντζέλοβιτς (69′ Ροντρίγκες), Ελ Αραμπί.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This