Οι Κροάτες στέλνουν παίκτη από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην ΑΕΚ

Πρόκειται για τον Λιούμπισιτς

Must Read

Προχωρά στην μεταγραφική ενίσχυση τελικώς, η ΑΕΚ. Παρά τις τεταμένες σχέσεις με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, άλλωστε ποτέ δεν θα ξεχαστεί ό,τι συνέβη έξω από την Αγιά-Σοφιά τον Αύγουστο, που είχε ως τραγικό αποτέλεσμα την δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή, παίκτης των Κροατών φαίνεται πως ντύνεται στα κιτρινόμαυρα.

Το αγωνιστικό σκέλος είναι κάτι διαφορετικό και εν προκειμένω ο (Αυστριακός κροατικής υπηκοότητας) Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, φέρεται να γυάλισε για τα καλά στον Ματίας Αλμέιδα, που έψαχνε η αλήθεια είναι έναν μέσο, λόγω των πολλών απουσιών. Τελικά όπως προκύπτει, υπήρχε καπνός και φωτιά στα μεταγραφικά της Ένωσης, στην προσπάθεια του Δικεφάλου για έναν ακόμη τίτλο. Άλλωστε, τον παίκτη τον ήξερε καλά ο κόουτς της ΑΕΚ, από τα ματς που έδωσαν οι δυο ομάδες πριν μερικούς μήνες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Sportske Novosti» ο Λιούμπισιτς αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση της ΑΕΚ. Επίσης, η ιστοσελίδα «germanijak.hr» ανέφερε πως οι δύο ομάδες βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 25χρονου άσου.

Δείτε ωστόσο πως υποδέχτηκαν το νέο οι Κροάτες: «Ο Λιούμπιτσιτς φεύγει από την Ντιναμό; Οι μισητοί Ευρωπαίοι αντίπαλοι των «Μπλε» έστειλαν πρόταση, θέλει να φύγει ο παίκτης. Φυσικά, αν οι Έλληνες προσφέρουν αρκετά. Η Ντιναμό δεν θα χαρίσει τον Λιούμπιτσιτς», αναφέρεται.

Θυμίζουμε, οι χειμερινές μεταγραφές -παικτών από άλλη ομάδα και όχι ελεύθερων- ολοκληρώνονται αύριο τα μεσάνυχτα.

Σε πολλά ρεπορτάζ γίνεται αναφορά στο ποια θα είναι η στάση του κόσμου της ΑΕΚ προς τον παίκτη, αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή, με βάση τα όσα έγιναν στις 7/8, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Όλοι είναι πεπεισμένοι ότι ο Λιούμπιτσιτς δεν θα είχε κανένα πρόβλημα στην ΑΕΚ γιατί προέρχεται από τη Ντιναμό, θα τον αποδέχονταν οι φίλαθλοι, είναι ποδοσφαιριστής, κάνει τη δουλειά του και δεν έχει καμία σχέση με όσα έγιναν τον Αύγουστο. Αναμένουμε λοιπόν την κορύφωση και την κατάληξη αυτής της ιστορίας», αναφέρουν άλλα κροατικά δημοσιεύματα.

Οι Κροάτες υποστηρίζουν ότι η Ντιναμό είπε αρχικά όχι σε πρόταση 3.000.000 ευρώ για τον παίκτη, με τις διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται και αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This