Κι όμως: Έγινε γκράφιτι στην Κωσταντινούπολη η εικόνα παίκτη της Φενέρμπαχτσε να χτυπά οπαδό!

Ρίχνουν κι άλλο λάδι στην φωτιά

Must Read

Έγινε και αυτό στην Τουρκία! Γκράφιτι σε τοίχο στην Κωνσταντινούπολη έκαναν την εικόνα του ποδοσφαιριστή της Φενέρμπαχτσε, Μπράιτ Οσάγι-Σάμουελ, που χτυπάει εισβολέα-οπαδό της Τράμπζονσπορ

Είναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές από τα θλιβερά και ντροπιαστικά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής στην Τραπεζούντα.

Χούλιγκανς της Τράμπζονσπορ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στους παίκτες της Φενέρ, κάποιοι εκ των οποίων, όπως ο 26χρονος Νιγηριανός απάντησαν. Πλάνα αποτροπιαστικά και από τις δύο πλευρές.

Η φιγούρα του παίκτη της Φενέρμπαχτσε, μάλιστα, έγινε ήδη τοιχογραφία, δηλαδή γκράφιτι… δίκην ήρωα (!) στο Καντίκιοϊ της Κωνσταντινούπολης και με περιπαικτικό σύνθημα «Παλέψτε… όπως οι οπαδοί σας». Περισσότερο λάδι στην φωτιά δηλαδή!

Δείτε ακόμη:

Εικόνες ντροπής στην Τουρκία: Ξύλο οπαδών με παίκτες αντίπαλης ομάδας!

Έλληνας με την γαλανόλευκη στην Αγιά-Σοφιά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This