ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑΔιπλό το καλό για την Άρσεναλ πήρε την νίκη, βοήθησε και την Αγγλία

Διπλό το καλό για την Άρσεναλ πήρε την νίκη, βοήθησε και την Αγγλία

Χρυσό γκολ από τον Χάβερτς στο 90+1'

Το γκολ του Χάβερτς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων στον αγώνα της Άρσεναλ με την Σπόρτιγκ δεν έδωσε μόνο την νίκη στον πρώτο προημιτελικό.

Έδωσε και στην Αγγλία εισιτήριο για την 5η ομάδα που θα μπορεί να συμμετάσχει στο Champions League από τη σεζόν 2026-27.

Η Σπόρτινγκ μπήκε δυνατά στον αγώνα, προσπάθησε να αιφνιδιάσει την Άρσεναλ, αλλά δεν ήταν εύκολα τα πράγματα απέναντι στους Λονδρέζους που πλησίασαν το γκολ στο 15’ από κόρνερ του Μαντουέκε.

Στο β΄ μέρος μετά από εκατέρωθεν χαμένες ευκαιρίες το ματς έδειχνε να οδηγείται στο 0-0,αλλά η σέντρα του Μαρτινέλι και το πλασέ του Χάβερτζ έφεραν το πολυπόθητο γκολ.

Διαιτητής: Ντάνιελ Ζίμπερτ (Γερμανία)
Σκόρερ: 90+1’ Χάβερτζ
Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Ρουί Μπόρζες): Ρούι Σίλβα – Φρεσνέδα, Ντιομαντέ, Ινάσιο, Αραούχο – Σιμόες (62′ Μπραγκάνσα), Μορίτα – Κατάμο, Τρινκάο, Γκονσάλβες (79′ Νελ) – Σουάρες.
Άρσεναλ (Μικέλ Αρτέτα): Ράγια – Γουάιτ, Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Καλαφιόρι – Έντεγκααρντ (70′ Χάβερτς), Θουμπιμέντι, Ράις – Μαντουέκε (76′ Ντάουμαν), Γιόκερες, Τροσάρ (76′ Μαρτινέλι)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης