20-9-2020

Το Τμήμα Πληροφορικής του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου κατασκεύασε 30 προστατευτικές μάσκες σε 3D εκτυπωτή

Το 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου προκειμένου να παραλάβει προστατευτικές μάσκες για την πανδημία COVID-19, οι οποίες κατασκευάστηκαν στο εργαστήριο του Τμήματος Πληροφορικής.

Πρόκειται για 30 μάσκες τύπου PRUSA, οι οποίες έχουν την έγκριση του Υπουργείου Υγείας και του ΠΟΥ.

αγρινιο μασκες εκτυπωτη

Όπως εξήγησε ο Διευθυντής του 2ου ΕΠΑΛ, Αθ. Φλωρόπουλος, οι μάσκες καλύπτουν όλες τις προδιαγραφές και μέχρι τον Σεπτέμβρη θα έχουν κατασκευαστεί ακόμη 70 για τις ανάγκες του Δήμου Αγρινίου.

αγρινιο μασκες εκτυπωτη

Ο Γιώργος Παπαναστασίου ευχαρίστησε τον Διευθυντή και τους Καθηγητές του Τμήματος Πληροφορικής για τη γενναιόδωρη προσφορά: «Η πράξη σας είναι πολύτιμη. Ενέργειες όπως αυτή ενισχύουν τη συνοχή της κοινωνίας και μας υπενθυμίζουν ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε τη δύναμη της αλληλεγγύης. Ταυτόχρονα όμως είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη σημαντική προσπάθεια που κάνετε στο σχολείο σας. Αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και με όπλο την επιστημονική σας κατάρτιση κατασκευάσατε σε τριασδιάστατο εκτυπωτή μάσκες για την προστασία των εργαζομένων μας. Όλοι ευχόμαστε να μη χρειαστεί να τις χρησιμοποιήσουμε ωστόσο η πρωτοβουλία σας είναι αξιέπαινη και σας αξίζουν συγχαρητήρια. Εύχομαι να συνεχίσετε την καλή προσπάθεια», ανέφερε ο Δήμαρχος Αγρινίου.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ