Σάββατο 19/6/2021

Τα Χριστούγεννα ήρθαν στον Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού

Τα Χριστούγεννα ήρθαν στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού. Η πόλη μας έχει βάλει τα γιορτινά της και υποδέχεται μικρούς και μεγάλους από τις 7 Δεκεμβρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου.

Στις 7 Δεκεμβρίου η εντυπωσιακή Κατερίνα Στικούδη διασκεδάζει μικρούς και μεγάλους στην πλατεία Αγίων Αναργύρων και στις 8 Δεκεμβρίου οι Kings τραγουδούν στην πλατεία Δημοκρατίας στο Καματερό. Χριστουγεννιάτικα δρώμενα και μοναδικά happenings που θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους. Το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο πάρκο της Δυτικής Αττικής βρίσκεται στο Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού.

Τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν σε εργαστήρια χιονιού και μαγικής σκόνης. Να μιλήσουν με τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά, να ζωγραφίσουν, να χορέψουν με παραδοσιακούς συλλόγους. Οι μεγαλύτεροι μπορούν να ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων ακούγοντας τους ήχους της φιλαρμονικής και του Δημοτικού μας Ωδείου. Οι σύλλογοί του Δήμου συμμετέχουν στη μεγάλη χριστουγεννιάτικη εορτή. Μουσική, χορός και μαγεία δένουν σε ένα μοναδικό σύνολο και μας μεταφέρουν σε ένα ατέλειωτο παραμύθι.

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας κάλεσε τους δημότες να συμμετέχουν στην εορταστική παραμυθοχώρα. «Ελάτε όλοι μαζί να ζήσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων και να περάσουμε όμορφα. Να γίνουμε για λίγο παιδιά και να χαρούμε με τους μικρούς μας φίλους».

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ