Το εθνικό έγκλημα του Αναστασιάδη να αποδεχτεί την επιστολή Ακιντζί!

Must Read

Τελικά κάθε φορά η Ευρωπαϊκή Ένωση ή αυτό που αποκαλούμε πλέον ΕΕ δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Και φυσικά όχι θετικά. Η Αθήνα και η Λευκωσία περίμεναν πως και πως τις περιβόητες κυρώσεις στον σουλτάνο, που για άλλη μια φορά συμπεριφέρεται ως καουμπόι στην Ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο.

Είμαστε βέβαιοι ότι, διαβάζοντας τις δήθεν κυρώσεις που του επέβαλλαν οι σύμμαχοι της Ελλάδας και της Κύπρου, θα τον έπιασε…κρύος ιδρώτας, όχι από τον φόβο, αλλά από τα γέλια.

Οι κυρώσεις όχι μόνο δεν μπορούν να τον μαζέψουν αλλά είναι βούτυρο στο ψωμί του.

Δυστυχώς, τόσο οι ΗΠΑ όσο και η ΕΕ, επί της ουσίας, για άλλη μια φορά μας πετάνε απροστάτευτους στα νύχια του Ερντογάν και των Τούρκων. Οχι μόνο δεν μας στηρίζουν, αλλά επί της ουσίας μας λένε προκλητικά να τα βρούμε με την Αγκυρα και να μοιραστούμε μαζί της τα όποια κέρδη από τους υδρογονάνθρακες.

Δηλαδή, 45 χρόνια από την εισβολή, συνεχίζουν όχι να εφαρμόζουν το διεθνές δίκαιο, αλλά να επιβραβεύουν αυτόν που το καταπατά σε κάθε ευκαιρία.

Μιλάμε για την απόλυτη υποκρισία!

Και καλά ΗΠΑ και ΕΕ, να παίζουν το παιχνίδι της Άγκυρας. Πες ότι τα συμφέροντά τους είναι αυτά, ο Αναστασιάδης, γιατί συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο;

Είναι δυνατόν να παίζει το παιχνίδι της Άγκυρας;

Αντί να επιστρέψει ως απαράδεκτη την επιστολή – απαίτηση του επικεφαλής των κατοχικών δυνάμεων, Ακιντζί,  για διανομή του πλούτου από το φυσικό αέριο να την φέρνει σήμερα για συζήτηση, νομιμοποιώντας, ακόμη και εάν την απορρίψουν τα άλλα κόμματα, τις απαιτήσεις του;

Κάτι …μυρίζει σε αυτές τις κινήσεις.

Σαρανταπέντε ολόκληρα χρόνια από την εισβολή, κάποιοι θέλουν με αφορμή το ενεργειακό να οδηγήσουν σε μια λύση που θα ισοδυναμεί με νέα παράδοση εθνικού εδάφους.

Και αυτό θα είναι μια νέα τραγωδία για τον Ελληνισμό…

Νίκος Ελευθερόγλου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This