Δευτέρα 17/5/2021

Ξεκινούν σήμερα οι εγγραφές στα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια όλης της χώρας – Νωρίτερα φέτος και η διανομή των βιβλίων

Από σήμερα Πέμπτη 18 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020 θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά οι αιτήσεις εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής και μετεγγραφής στα Γενικά και τα Επαγγελματικά Λύκεια όλης της χώρας.

Όπως ενημέρωσε σχετικά το υπουργείο Παιδείας, από αύριο Πέμπτη και ώρα 09:00, έως τις 2 Ιουλίου 2020 και ώρα 23:59, θα μπορούν, όσοι και όσες επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη δημόσιων ημερήσιων και εσπερινών ΓΕΛ – ΕΠΑΛ για το σχολικό έτος 2020-2021, να υποβάλουν την αντίστοιχη ηλεκτρονική αίτηση.

Όλες οι αιτήσεις θα γίνονται μέσω της εφαρμογής «e-εγγραφές», στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://e-eggrafes.minedu.gov.gr.

Στην εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας, εξάλλου, διευκρινίζεται ότι η διανομή διδακτικών βιβλίων Γενικού και Επαγγελματικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2020-21, με τα συγκεκριμένα βιβλία να αφορούν τα μαθήματα Γενικής Παιδείας, θα αρχίσει από τις 13 Ιουλίου 2020, με στόχο να ολοκληρωθεί μέσα στον Αύγουστο. Μάλιστα ορίζεται και η διαδικασία διανομής τους, η οποία και θα πρέπει να ακολουθηθεί από τους αρμόδιους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ