Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020

Δωρεά 200.000 ευρώ προς το ΑΧΕΠΑ από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Σημαντική δωρεά ετοιμάζεται να κάνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης προς το ΑΧΕΠΑ, μετά την ολοκλήρωση των επαφών του προέδρου Μιχάλη Ζορπίδη με τη διεύθυνση του νοσοκομείου που αποτελεί την εμπροσθοφυλακή της μάχης κατά του κορωνοϊού στην πόλη.

Στη διάρκεια της προχθεσινής συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου, ο πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης ενημέρωσε το σώμα για τις επαφές που είχε η διοικητική επιτροπή με τη διεύθυνση του ΑΧΕΠΑ, προκειμένου να προχωρήσει η δωρεά ύψους 200.000 ευρώ, την οποία έχει αποφασίσει το επιμελητήριο για να ενισχύσει το έργο του νοσοκομείου, ενώ στη συνάντηση συζητήθηκαν οι ανάγκες του νοσοκομείου και καθορίστηκε η διαδικασία μέσα από την οποία θα προχωρήσει η δωρεά.

Οι επίσημες ανακοινώσεις, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από το ΕΕΘ, θα γίνουν σύντομα γνωστές. Ο πρόεδρος Μιχάλης Ζορπίδης δήλωσε: «Είναι μία ελάχιστη συνεισφορά μπροστά στο τιτάνιο και εξαιρετικά δύσκολο έργο, που επιτελεί ακούραστα και με αυταπάρνηση το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας».

Θυμίζουμε ότι σε ανάλογη ενέργεια είχε προχωρήσει με 300.000 ευρώ, μέσα στην έξαρση του κορωνοϊού, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης για την έκτακτη ενίσχυση κρατικών νοσοκομείων της πόλης, όπως ΑΧΕΠΑ, Παπανικολάου και Ιπποκράτειο, τα οποία βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης για την αναχαίτιση της πανδημίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ