Δωρεά 200.000 ευρώ προς το ΑΧΕΠΑ από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

Must Read

Σημαντική δωρεά ετοιμάζεται να κάνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης προς το ΑΧΕΠΑ, μετά την ολοκλήρωση των επαφών του προέδρου Μιχάλη Ζορπίδη με τη διεύθυνση του νοσοκομείου που αποτελεί την εμπροσθοφυλακή της μάχης κατά του κορωνοϊού στην πόλη.

Στη διάρκεια της προχθεσινής συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου, ο πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης ενημέρωσε το σώμα για τις επαφές που είχε η διοικητική επιτροπή με τη διεύθυνση του ΑΧΕΠΑ, προκειμένου να προχωρήσει η δωρεά ύψους 200.000 ευρώ, την οποία έχει αποφασίσει το επιμελητήριο για να ενισχύσει το έργο του νοσοκομείου, ενώ στη συνάντηση συζητήθηκαν οι ανάγκες του νοσοκομείου και καθορίστηκε η διαδικασία μέσα από την οποία θα προχωρήσει η δωρεά.

Οι επίσημες ανακοινώσεις, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από το ΕΕΘ, θα γίνουν σύντομα γνωστές. Ο πρόεδρος Μιχάλης Ζορπίδης δήλωσε: «Είναι μία ελάχιστη συνεισφορά μπροστά στο τιτάνιο και εξαιρετικά δύσκολο έργο, που επιτελεί ακούραστα και με αυταπάρνηση το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας».

Θυμίζουμε ότι σε ανάλογη ενέργεια είχε προχωρήσει με 300.000 ευρώ, μέσα στην έξαρση του κορωνοϊού, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης για την έκτακτη ενίσχυση κρατικών νοσοκομείων της πόλης, όπως ΑΧΕΠΑ, Παπανικολάου και Ιπποκράτειο, τα οποία βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης για την αναχαίτιση της πανδημίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This