Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

Μιχάλης Γιαννακός: «Τα ΜΑΤ με χτύπησαν στα γεννητικά όργανα – Νοσηλεύτριες λιποθύμησαν» (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Οι ήρωες με τις λευκές ποδιές βγήκαν στους δρόμους καταγγέλοντας ότι η κυβέρνηση εμπαίζει τις θέσεις εργασίας τους και αντί να προχωρήσει σε μονιμοποιήσεις που τόσο καιρό υπόσχεται και διαμηνύει με περίσσια περηφάνια για τη δήθεν επιτυχία της, ανανέωσε τις συμβάσεις τους μόνο για 90 ημέρες.

Μέλη της ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλουν ότι δέχτηκαν σφοδρή επίθεση από τα ΜΑΤ τα οποία χτύπησαν και γυναίκες, «πατώντας» στον νόμο Χρυσοχοϊδη κατά των συγκεντρώσεων, σύμφωνα με τον οποίο οι συγκεντρωμένοι που πραγματοποιούν διαμαρτυρίες πρέπει να βρίσκονται πάνω στο πεζοδρόμιο.

Διαμαρτυρόμενα μέλη της Ομοσπονδίας  προσπάθησαν να προσεγγίσουν το υπουργείο Υγείας, ζητώντας μονιμοποίηση του εκτάκτου προσωπικού στα νοσοκομεία και όχι συμβάσεις που ανανεώθηκαν για 2-3 μήνες.

Ο Μιχάλης Γιαννακός, πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, μιλώντας στον Σκάι, ανέφερε ότι ο ίδιος δέχτηκε επίθεση στα γεννητικά όργανα, ενώ είε μπροστά του να λιποθυμούν γυναίκες νοσηλεύτριες και συναδέλφους του να δέχονται επίθεση στο κεφάλι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ