Η διασπορά στο γηροκομείο του Αγίου Παντελεήμονα έγινε από εργαζόμενο που είχε παραιτηθεί, αλλά ήταν εκεί

Must Read

Αυτοψία της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας στη Μονάδα Φροντίδας Υγείας «Αττική» στον Άγιο Παντελεήμονα έγινε την Πέμπτη και τα ευρήματά της, που παρουσιάστηκαν την Παρασκευή, επιβεβαιώνουν τις αρχικές αναφορές.

Ότι δηλαδή, η διασπορά του κορωνοϊού στο γηροκομείο οφείλεται στην παρουσία εργαζόμενου, ο οποίος δεν έπρεπε καν να βρίσκεται εκεί, αφού φέρεται να έχει παραιτηθεί και αποχωρήσει από την επιχείρηση.

Επίσης, το γεγονός ότι έχει καταγραφεί επαφή φιλοξενούμενου της Μονάδας Φροντίδας με εργαζόμενους σε λαϊκή αγορά έξω από τον χώρο του γηροκομείου, είναι ένα ακόμη στοιχείο προς διερεύνηση.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ, έχουν εντοπιστεί 47 κρούσματα, 42 διαμένοντες και 5 εργαζόμενοι και αυτή την στιγμή στην μονάδα παραμένουν μόνο όσοι είναι αρνητικοί, καθώς όλα τα κρούσματα έχουν μεταφερθεί.

Οι μεν διαμένοντες έχουν διακομιστεί σε Νοσοκομεία, οι δε εργαζόμενοι βρίσκονται και ελέγχονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This