Δευτέρα, 19 Απρίλιος 2021

Δικογραφία και 30.000 πρόστιμο στον βασανιστή – Έκκληση από τον Γερμανό τουρίστα για τα παιδιά του δράστη (video)

Πλήθος κόσμου σε όλο το πανελλήνιο αναμένει παραδειγματική τιμωρία για τον άνθρωπο που κακοποίησε οικτρά το κατοικίδιό του και κρυβόταν επί δύο ημέρες από τις αστυνομικές αρχές. 

Αφότου πέρασε η διαδικασία αυτοφώρου, ο Α.Χ. που βασάνισε και κρέμασε τον σκύλο του, εμφανίστηκε στο Α.Τ. Χανίων με τον δικηγόρο του ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο πελάτης του δεν είχε κανέναν δόλο, όπως μεταδίδει το zoosos.gr. Υπενθυμίζεται ότι η σύζυγός του είχε καταθέσει ότι ο άντρας της νευρίασε επειδή το σκυλί ήθελε να παίξει και μπλεκόταν στα πόδια του.

Στον δράστη έχει επιβληθεί χρηματική ποινή 30.000 ευρώ, ενώ η κατάθεσή του συμπεριλήφθηκε στον φάκελο της δικογραφίας που έχει ήδη σταλεί στον Εισαγγελέα Χανίων.

Το άτυχο ζώο που μεταφέρθηκε κακοποιημένο με κομμένους όρχεις και σημάδια τσιγάρα που έσβηναν στο κεφάλι του, δέχτηκε όλη την φροντίδα και την στοργή από τους εθελοντές και τον κτηνίατρο Κωστή Τερεζάκη που έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να βοηθήσει το σκυλί.

Μέχρι να αναρρώσει πλήρως και ωσότου βγει η εισαγγελική εντολή οριστικής αφαίρεσης για να μπορέσει να δοθεί για υιοθεσία, θα φιλοξενηθεί σε ασφαλές περιβάλλον.

Διαμαρτυρίες έξω από το σπίτι – Έκκληση από τον Γερμανό τουρίστα

Την ίδια στιγμή, πλήθος κόσμου που καταδικάζει την αποτρόπαια πράξη του 55χρονου υπαλλήλου της ΔΕΗ, συγκεντρώνεται έξω από το σπίτι του. Ο Γερμανός τουρίστας που άκουσε τα κλάματα του ζώου και το εντόπισε κρεμασμένο και βασανισμένο λίγη ώρα αργότερα, ήταν εκείνος που πίεσε τον 55χρονο να τον ακολουθήσει στον κτηνίατρο αλλιώς θα καλούσε την αστυνομία. Ο 55χρονος εξαφανίστηκε μόλις παράτησε τον σκύλο του στο κτηνιατρίο.

Ο φιλευσπλαχνος Γερμανός τουρίστας Reinhold, έκανε έκκληση να σταματήσουν οι διαμαρτυρίες έξω από το σπίτι του δράστη και ζήτησε από τους φιλόζωους να σκεφτούν τα παιδιά του βασανιστή και να σταματήσουν να κατηγορούν όλη την οικογένεια για τις πράξεις του δράστη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ