Δικογραφία και 30.000 πρόστιμο στον βασανιστή – Έκκληση από τον Γερμανό τουρίστα για τα παιδιά του δράστη (video)

Must Read

Πλήθος κόσμου σε όλο το πανελλήνιο αναμένει παραδειγματική τιμωρία για τον άνθρωπο που κακοποίησε οικτρά το κατοικίδιό του και κρυβόταν επί δύο ημέρες από τις αστυνομικές αρχές. 

Αφότου πέρασε η διαδικασία αυτοφώρου, ο Α.Χ. που βασάνισε και κρέμασε τον σκύλο του, εμφανίστηκε στο Α.Τ. Χανίων με τον δικηγόρο του ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο πελάτης του δεν είχε κανέναν δόλο, όπως μεταδίδει το zoosos.gr. Υπενθυμίζεται ότι η σύζυγός του είχε καταθέσει ότι ο άντρας της νευρίασε επειδή το σκυλί ήθελε να παίξει και μπλεκόταν στα πόδια του.

Στον δράστη έχει επιβληθεί χρηματική ποινή 30.000 ευρώ, ενώ η κατάθεσή του συμπεριλήφθηκε στον φάκελο της δικογραφίας που έχει ήδη σταλεί στον Εισαγγελέα Χανίων.

Το άτυχο ζώο που μεταφέρθηκε κακοποιημένο με κομμένους όρχεις και σημάδια τσιγάρα που έσβηναν στο κεφάλι του, δέχτηκε όλη την φροντίδα και την στοργή από τους εθελοντές και τον κτηνίατρο Κωστή Τερεζάκη που έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να βοηθήσει το σκυλί.

Μέχρι να αναρρώσει πλήρως και ωσότου βγει η εισαγγελική εντολή οριστικής αφαίρεσης για να μπορέσει να δοθεί για υιοθεσία, θα φιλοξενηθεί σε ασφαλές περιβάλλον.

Διαμαρτυρίες έξω από το σπίτι – Έκκληση από τον Γερμανό τουρίστα

Την ίδια στιγμή, πλήθος κόσμου που καταδικάζει την αποτρόπαια πράξη του 55χρονου υπαλλήλου της ΔΕΗ, συγκεντρώνεται έξω από το σπίτι του. Ο Γερμανός τουρίστας που άκουσε τα κλάματα του ζώου και το εντόπισε κρεμασμένο και βασανισμένο λίγη ώρα αργότερα, ήταν εκείνος που πίεσε τον 55χρονο να τον ακολουθήσει στον κτηνίατρο αλλιώς θα καλούσε την αστυνομία. Ο 55χρονος εξαφανίστηκε μόλις παράτησε τον σκύλο του στο κτηνιατρίο.

Ο φιλευσπλαχνος Γερμανός τουρίστας Reinhold, έκανε έκκληση να σταματήσουν οι διαμαρτυρίες έξω από το σπίτι του δράστη και ζήτησε από τους φιλόζωους να σκεφτούν τα παιδιά του βασανιστή και να σταματήσουν να κατηγορούν όλη την οικογένεια για τις πράξεις του δράστη.

https://www.youtube.com/watch?v=LMIex6eyfr0

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This