«Κραυγή αγωνίας» από τις φυλακές Διαβατών! Νοσούν κρατούμενοι και σωφρονιστικοί

Αδιαφορεί ο ΕΟΔΥ;

Must Read

Σε εστία κορωνοϊού εξελίχθηκαν οι φυλακές Διαβατών καθώς έως τώρα έχουν εντοπιστεί 21 κρούσματα σε κρατούμενους και σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Συνολικά 15 κρατούμενοι μεταφέρθηκαν σε εφημερεύοντα δημόσια νοσοκομεία και παραμένουν σε ειδικά κελιά, όπως επίσης και 6 σωφρονιστικοί υπάλληλοι που νοσούν, τέθηκαν σε καραντίνα, με τον έναν από αυτούς να νοσηλεύεται με πνευμονία στο ΑΧΕΠΑ.

Όπως καταγγέλλει στο GRTimes ο πρόεδρος της Ένωσης Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης Δήμος Παπαθανασίου ο ΕΟΔΥ έδειξε αδιαφορία στις εκκλήσεις για τεστ:«Ο ΕΟΔΥ δεν μας άκουσε για να λύσει το πρόβλημα ενώ συνεχίζει να μας αγνοεί. Η Ένωση μας εγκαίρως έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου. Ο κορωνοϊός εξαπλώνεται στη φυλακή. Οι συνάδελφοι εξετάστηκαν όλοι και κάποιοι απ’ αυτούς με δικά τους έξοδα. Ύστερα από φιλότιμες προσπάθειες της διοίκησης, μόλις εμφάνισαν συμπτώματα, οι κρατούμενοι μεταφέρθηκαν στα εφημερεύοντα νοσοκομεία και υποβλήθηκαν σε τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού. Ζητούμε να έρθει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στη φυλακή για να εξετάσει του πάντες, κρατούμενους και προσωπικό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This