Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

Από κορωνοϊό πέθανε στο σπίτι του ο σύζυγος της λεχώνας που έφυγε μετά από αλλεργικό σοκ

Ανέβασε υψηλό πυρετό ενώ βρισκόταν σε καραντίνα

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι τα αίτια θανάτου του 37χρονου συζύγου της λεχώνας, που έφυγε πέρυσι από αλλεργικό σοκ, ήταν ο κορωνοϊός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος Γιάννης Πιτσιάνης είχε υποβληθεί σε τεστ το οποίο είχε βρεθεί θετικό και παρέμενε σε απομόνωση στο σπίτι του σε χωριό της Κατερίνης, όπως του συνέστησαν οι γιατροί.

Σύμφωνα με το pieriki, ο37χρονος είχε πάει στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης για να νοσηλευτεί την περασμένη Τρίτη, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενών τον ρώτησαν, αν έχει βήχα και αυτός απάντησε αρνητικά. ‘Ετσι του συνέστησαν να επιστρέψει στο σπίτι του.

Ανέβασε υψηλό πυρετό

Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν μόνος του στο σπίτι όταν ανέβασε υψηλό πυρετό και τελικά κατέληξε, αφήνοντας ορφανό το ενός έτους παιδί του. Ο 37χρονος Γιάννης που έδωσε τεράστιο αγώνα να σταθεί δυνατός πατέρας μετά τον τραγικό θάνατο της συζύγου του, η οποία πέθανε μετά από χορήγηση αντιβίωσης στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, καθώς παρουσίασε αλλεργικό σοκ μετά από τη γέννα με καισαρική. Σύμφωνα με τους συγγενείς, στο βιβλιάριο της άτυχης γυναίκας υπήρχε επισήμανση για αλλεργία σε συγκεκριμένο αντιβιοτικό σκεύασμα. Για τον θάνατο της άτυχης μητέρας είχε ζητηθεί  διενέργεια ΕΔΕ στον διευθυντή χειρουργικής του ΤΕΠ του νοσοκομείου.

Ο νεαρός άντρας καλέστηκε να ζήσει την πιο δύσκολη δοκιμασία όταν έχασε ξαφνικά τη σύζυγό του και βρέθηκε παλεύει να σταθεί στις υποχρεώσεις του ως πατέρας, μεγαλώνοντας το παιδί που δεν πρόλαβε να αγκαλιάσει η γυναίκα του: «Είμαι χαμένος. Κάνω κουράγιο μόνο για το παιδί μου. Τώρα είμαι πατέρας. Προσπαθώ, προσπαθώ…» είχε δηλώσει τότε ο σύζυγος της 29χρονης Άννας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ