Τρίτη 27/7/2021

Κέρκυρα: Νέο περιστατικό παράλυσης υγειονομικού μετά τον εμβολιασμό του!

Ο παθών νοσηλεύεται υπό στενή παρακολούθηση από νευρολόγους

Πρόβλημα στα κάτω άκρα παρουσίασε υγειονομικός στην Κέρκυρα, μετά τη χορήγηση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, προκαλώντας νέα ανησυχία στους ειδικούς, καθώς είναι το δεύτερο ανάλογο περιστατικό, μετά από εκείνο της 40χρονης νοσηλεύτριας.   

Το νέο αυτό περιστατικό ήδη βρίσκεται υπό διερεύνηση από την επιστημονική κοινότητα, με τον παθόντα, γιατρό σε Κέντρο Υγείας του νησιού, να νοσηλεύεται και να είναι υπό στενή παρακολούθηση από νευρολόγους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιατρός, ο οποίος είχε κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου πριν από καμιά-δυο ημέρες, αισθάνθηκε κόπωση και αδυναμία και στη συνέχεια παρουσίασε πρόβλημα στα πόδια.

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογο, αλλά πιο έντονο περιστατικό, είχε καταγραφεί πριν από μερικές ημέρες, επίσης στην Κέρκυρα, με μία 40χρονη νοσηλεύτρια να αδυνατεί να κινήσει τα πόδια της, λίγο καιρό μετά τον εμβολιασμό της. Να σημειωθεί, πάντως, ότι η κατάσταση της συγκεκριμένης γυναίκας παρουσιάζει σημαντική βελτίωση και αναμένεται να λάβει εξιτήριο τις επόμενες ημέρες.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ