Επεισόδια και συλλήψεις στη Νικήτη Χαλκιδικής, σε διαμαρτυρία των κατοίκων για τους αμμοκράτες (video)

Οι κάτοικοι θεωρούν πως οι συνέπειες από την αφαίρεση των αμμοκρατών θα είναι τραγικές για τις περιουσίες τους

Must Read

Με δυνάμεις των ΜΑΤ που βρέθηκαν στην περιοχή ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση οι κάτοικοι της Νικήτης στη Χαλκιδική, οι οποίοι αντιδρούν στην αφαίρεση των αμμοκρατών που βρίσκονται στο παραλιακό μέτωπο του οικισμού.   

Ειδικότερα, εκατοντάδες άτομα επιχείρησαν σήμερα Δευτέρα 1η Μάρτη να σταματήσουν τις εργασίες των συνεργείων που μίσθωσε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης για την αφαίρεση των αμμοκρατών, με αποτέλεσμα να σημειωθούν μικροεπεισόδια ανάμεσα στους κατοίκους και τις αστυνομικές δυνάμεις.

Μάλιστα, όπως δήλωσε στο GRTimes.gr ο δήμαρχος Σιθωνίας, Πάρης Ντέμπλας, από την αστυνομία προσήχθησαν συνολικά τρία άτομα, ένας δημοτικός και δύο τοπικοί σύμβουλοι. Εξάλλου, σχολιάζοντας την παρουσία των δυνάμεων των ΜΑΤ στην περιοχή, σημείωσε ότι έτσι οξύνεται πολύ η κατάσταση απέναντι σε κατοίκους των οποίων οι περιουσίες διακυβεύονται. «Έχουν επιχειρήσεις, έχουν σπίτια και αργότερα θα εισπράξουν τα τραγικά αποτελέσματα οι κάτοικοι», είπε ο κ. Ντέμπλας.

  • Δείτε πλάνα από τις ταραχές:

*Πηγή βίντεο: halkidikinews.gr / φωτό: halkidikigr.blogspot.com

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This