Πρόθυμοι να βοηθήσουν το ΕΣΥ είκοσι ιδιώτες γιατροί του ΙΣΑ

Πρόκειται για 8 πνευμονολόγους, 6 παθολόγους και 6 γενικούς ιατρούς

Must Read

Την πρόθεσή τους να βοηθήσουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας έδειξαν 20 ιδιώτες γιατροί, μέσω της σχετικής πλατφόρμας του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, η οποία τέθηκε σε λειτουργία σήμερα.  

Πρόκειται για ιδιώτες ιατρούς της Αθήνας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην έκκληση του υπουργείου Υγείας και του ΙΣΑ να συνδράμουν στο ΕΣΥ που δίνει τη μάχη ενάντια στην πανδημία. Και πιο συγκεκριμένα 8 πνευμονολόγους, 6 παθολόγους και 6 γενικούς ιατρούς, οι οποίοι συμπλήρωσαν την αίτηση που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Παράλληλα, το προσωπικό του Συλλόγου έκανε εκατοντάδες τηλεφωνήματα σε ιδιώτες ιατρούς, μέλη του ΙΣΑ, και τους ενημέρωσε για την πρόταση του υπουργείου Υγείας και την αναγκαιότητα να συμμετάσχουν στην ενίσχυση των συναδέλφων τους που δίνουν με αυταπάρνηση τη μάχη στα δημόσια νοσοκομεία.

Σημειώνεται ότι η σχετική πλατφόρμα έχει προσαρμοστεί κατάλληλα, ώστε να έχει τη δυνατότητα να δεχθεί αιτήματα ιατρών και από άλλα μέλη Ιατρικών Συλλόγων της χώρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This