Πέμπτη 13/5/2021

Γη και ύδωρ στον Τούρκο δίνει ο Μαρινάκης!

Για να βγει το Mega από την ανυποληψία

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Athensmagazine.gr και πληροφορίες του Παναγιώτη Παπανικολάου ο Τούρκος, κολλητός και προπαγανδιστής του Ερντογάν, Ατζούν Ιλιτζαλί έχει προχωρημένες επαφές με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ώστε οι παραγωγές του τούρκου να φύγουν από τον ΣΚΑΪ με προορισμό το Mega.
Σύμφωνα μάλιστα με το ίδιο δημοσίευμα, την υπόθεση χειρίζεται ο ίδιος ο εφοπλιστής αφού θέλει να ξεκολλήσει το κατ’ όνομα Μεγάλο Κανάλι από την ανυποληψία και ριάλιτι σαν το Survivor θα συνεισφέρουν τα μέγιστα σ’ αυτή την προσπάθεια.

Η αρχή γίνεται με το Power Of Love του Ατζούν!

Σε πρώτη φάση η συζήτηση ανάμεσα στους δύο άνδρες δεν αφορά το Survivor αλλά άλλο ριάλιτι με σκοπό φυσικά σε δύο χρόνια, όταν θα λείξει και η σύμβαση Ατζούν – ΣΚΑΙ να πάρει το Mega και το Survivor. Σε πρώτη φάση λοιπόν η συζήτηση γίνεται για το Power Of Love. Το ριάλιτι αγάπης που προβλήθηκε και αυτό πρώτα στον ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του Athensmagazine.gr ο Τούρκος έχει νευριάσει με την διοίκηση του ΣΚΑΪ διότι σε πρότασή του να αρχίσουν ξανά το Power Of Love η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική λόγω του Big Brother που φέτος πέτυχε αρκετά υψηλά νούμερα τηλεθέασης.
Κάπως έτσι άνοιξε ο δίαυλος επικοινωνίας ανέμεσα σε Ατζούν και Μαρινάκη με τον τελευταίο να προσφέρει «λευκή επιταγή» στον Τούρκο για να πάρει τα ριάλιτι του και σε πρώτη φάση το Power Of Love.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ