Δευτέρα 14/6/2021

Νεκρός σε τροχαίο 41χρονος δημοτικός σύμβουλος στην Παλλήνη – Εικόνες σοκ από το σημείο

Στη Λεωφόρο Μαραθώνος άφησε την τελευταία του πνοή ο πατέρας δυο παιδιών...

Σοκ από την τραγική είδηση ότι είναι νεκρός ο δημοτικός σύμβουλος Παλλήνης Ηλίας Περδίκης, μετά από τροχαίο στη Λεωφόρο Μαραθώνος, στο ύψος του Γέρακα.

Ο 41χρονος Ηλίας Περδίκης ήταν γνωστός επιχειρηματίας καταστημάτων καφέ και εστίασης στην πλατεία του Γέρακα, Δημοτικός Σύμβουλος της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Παλλήνης από το 2015 και πατέρας δυο παιδιών.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης, Θανάσης Ζούτσος έγραψε για την τραγωδία: «Είμαι βαθύτατα συγκλονισμένος από τον χαμό του αγαπητού φίλου και συναδέλφου Δημοτικού Συμβούλου, Ηλία Περδίκη. Ένας νέος και δημιουργικός άνθρωπος αλλά και άξιος αυτοδιοικητικός, που αγαπούσε τον τόπο του και τον υπηρετούσε, χάθηκε τόσο άδικα, σήμερα σε τροχαίο δυστύχημα. Ολόκληρη η δημοτική οικογένεια και η κοινωνία της Παλλήνης, θρηνεί. Αποτελεί μια μεγάλη απώλεια για την πόλη και το Δημοτικό Συμβούλιο. Εκφράζω τη βαθιά θλίψη, τη συμπαράσταση και τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του, για τον απρόσμενο χαμό του Ηλία. Αγαπητέ φίλε και συνάδελφε Ηλία, αντίο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ