Η Μυρτώ της Πάρου έκανε το πρώτο της μπάνιο επτά χρόνια μετά!

Must Read

Γνώρισε τη βιαιότητα στα 15 της χρόνια, από ένα αρρωστημένο κτήνος. Η όμορφη Μυρτώ το 2012 ενώ απολάμβανε τις διακοπές της στην Πάρο, ένας Πακιστανός της επιτέθηκε και την άφησε μισοπεθαμένη στα βράχια.

Τον Ιούλιο του 2012 ο Αχμέτ Βακάς που εργαζόταν σε ξενοδοχείο της Πάρου, εντόπισε την 15χρονη Μυρτώ να περπατά μόνη της. Αφού την ακινητοποίησε, την κακοποίησε σεξουαλικά, ενώ στη συνέχεια την άρπαξε από το κεφάλι χτυπώντας το με μανία στα βράχια.

Την άφησε νομίζοντας πως έχει πεθάνει και εξαφανίστηκε. Η μητέρα της που την αναζητούσε την βρήκε μετά από λίγη ώρα σε τραγική κατάσταση.

Ύστερα από έρευνες ο Πακιστανός Αχμέτ Βακάς, εντοπίστηκε και συνελήφθη. Ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του και περιέγραψε με λεπτομέρειες τον τρόπο που διέπραξε το έγκλημα. Ο 21χρονος Πακιστανός εργαζόταν ως κηπουρός σε ξενοδοχείο της περιοχής και έφυγε λίγη ώρα μετά από το περιστατικό από το νησί με προορισμό την Αθήνα. Όπως κατέθεσε η μητέρα της Μυρτώς, λίγη ώρα μετά την επίθεση είδε έναν νεαρό να περνά από το σημείο φορώντας λευκό παντελόνι. O Πακιστανός προσπάθησε στη δίκη να πέσει στα μαλακά δηλώντας ανήλικος.

Επτά χρόνια μετά η Μυρτώ, ένιωσε ξανά τη χαρά της θάλασσας. Μαζί με τη μητέρα της, Μαρία,  που στέκει άγρυπνος φρουρός της όλα αυτά τα χρόνια, παρά τις ουκ ολίγες δυσκολίες που αντιμετώπισε.

«Πρώτο μπάνιο μετά από επτά χρόνια», έγραψε στην ανάρτησή της η κυρία Μαρία Κοτρώτσου, στο Facebook για να δεχθεί αμέσως δεκάδες ευχές από γνωστούς, φίλους, αλλά και ανθρώπους που έχουν συγκινηθεί από την περιπέτεια της Μυρτώς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This