Οι… φωτογραφήσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στη φυλακή – Στο «μικροσκόπιο» οι οικονομικές δοσοληψίες του

Άρση τραπεζικού απορρήτου έχουν ζητήσει Εισαγγελέας και Ανακριτής - Φίλη οικογένειας Αναγνωστόπουλου: «Οι γονείς του έχουν πέσει στα πατώματα»

Must Read

Νέες εικόνες του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μέσα από τη VIP πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού βγαίνουν στη δημοσιότητα, την ώρα που τόσο η οικογένειά του, όσο και η οικογένεια της δολοφονημένης Καρολάιν αγωνιούν για την απόφαση της Εισαγγελίας ανηλίκων (τη Δευτέρα), για το ποιος θα αναλάβει την προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ ο συζυγοκτόνος τηλεφωνεί διαρκώς στους γονείς του και τον δικηγόρο του από το καρτοτηλέφωνο της φυλακής και ένα από αυτά τα τηλεφωνήματα κατέγραψε η κάμερα. Φωτογραφίες του Αναγνωστόπουλου δημοσίευσε και το newsit.gr, από το ίδιο σημείο, το καρτοτηλέφωνο.

Διαβάστε ακόμα: Εκρηκτικές αποκαλύψεις από την Daily Mail: «F***** Dangerous Guy» έγραφε η Καρολάιν για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

H ΣΤ πτέρυγα στην οποία κρατείται, έχει κοινόχρηστο χώρο και τέσσερα κελιά, καρτοτηλέφωνα, αλλά  και κουζίνα. Μεταξύ άλλων, στην ίδια πτέρυγα «φιλοξενείται» ο Μένιος Φουρθιώτης, ενώ  υπάρχει και θάλαμος με 18 τροφίμους που χαρακτηρίζονται «χαμηλής επικινδυνότητας».

Διαβάστε ακόμα: Κατερινόπουλος: «Τα δύο άτομα που πήγαν στη Σούδα παρουσιάστηκαν σαν ζευγάρι» (video)

Εν τω μεταξύ, ο ποινικολόγος Θεόδωρος Μαντάς εξήγησε στο Star γιατί ζήτησε να εργαστεί μέσα στη φυλακή ο συζυγοκτόνος: «Είναι γεγονός ότι δημιουργεί αρκετά προνόμια, σημαντικότερο των οποίων είναι ότι κάθε ημέρα εργασίας μετρά ως διπλή μέρα κράτησης. Συντομεύει κατά πολύ τον χρόνο παραμονής του στη φυλακή».

Διαβάστε ακόμα: Δικηγόρος Αναγνωστόπουλου: «Θα έχει εξέλιξη η υπόθεση…» – Οι πρώτες φωτογραφίες από το κελί του συζυγοκτόνου

Στο μικροσκόπιο των αρχών οι οικονομικές δοσοληψίες του 33χρονου

Η οικονομική κατάσταση του καθ’ ομολογία δολοφόνου που δείχνει να έρχεται σε αντίφαση με τον χλιδάτο τρόπο ζωής του αποτελεί γρίφο για τις αρχές.

Γι’ αυτό και στο μικροσκόπιο μπαίνει πλέον η καλογυαλισμένη εικόνα του κοσμογυρισμένου πιλότου, με την αδυναμία στους εξωτικούς προορισμούς, τα πολυτελή ξενοδοχεία, τα εκλεπτυσμένα γούστα και τις κομψές πανάκριβες αγορές.

Ζυγίζοντας τα έσοδα με τα έξοδα παρατηρείται σύμφωνα με το Star, ότι ο συζυγοκτόνος έβγαζε 3.800 ευρώ καθαρά από τη δουλειά του, ενώ κάθε μήνα έμπαινε στο σπίτι ένα βοήθημα 1000 ευρώ από την οικογένεια της Καρολάιν. Ωστόσο συντηρούσε μια τετραώροφη μεζονέτα πριν ακόμα παντρευτεί, με ενοίκιο που πλησιάζει τα 1000 ευρώ το μήνα.

Απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα θα δώσει η άρση του τραπεζικού απορρήτου που έχουν ζητήσει Εισαγγελέας και Ανακριτής.

Διαβάστε ακόμα: «Καθυστερημένη η συγγνώμη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου» – Τη Δευτέρα η απόφαση για την προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Φίλη οικογένειας Αναγνωστόπουλου: «Οι γονείς του έχουν πέσει στα πατώματα»

Από την Αλόννησο, μια φίλη της οικογένειας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αποκάλυψε στο Star τι της είπε η μητέρα του συζυγοκτόνου όταν της τηλεφώνησε μετά το στυγερό έγκλημα: «Είμαστε συντετριμμένοι προσπαθούμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας. Ελπίζω κάποτε να έρθουμε στην Αλόννησο αν και εφόσον… ανάλογα με τις εξελίξεις. Εγώ της είπα ότι τους περιμένω να τους αγκαλιάσω. Δεν φταίνε για ότι έγινε. Έχουνε πέσει στα πατώματα οι άνθρωποι, δεν τους χωρά ο τόπος, δεν ξέρουν τι να κάνουν».

Η γυναίκα είπε ακόμα ότι όταν έγινε γνωστό πως ο Αναγνωστόπουλος (που ήταν συμμαθητής με τα παιδιά της) ομολόγησε ότι δολοφόνησε την Καρολάιν, η κόρη της την πήρε τηλέφωνο και της είπε: «Βρε μάνα είναι δυνατόν; Μας κορόιδεψε όλους;»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This