Ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων στη Βόνιτσα – Σε 46 ανήλθαν οι δασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο

Στη μάχη και το ρωσικό Beriev-200

Must Read

Απτόητη προχωρά στο καταστροφικό έργο της η φωτιά στην κοινότητα Θυρίου στη Βόνιτσα της Αιτωλοακαρνανίας, γεγονός που οδήγησε σε ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων στην περιοχή.

Αυτή την ώρα στο μέτωπο της φωτιάς επιχειρούν 80 πυροσβέστες με 24 οχήματα και τέσσερα πεζοπόρα τμήματα, ενώ μέχρι τη δύση του Ήλιου θα πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις νερού τέσσερα αεροπλάνα, μεταξύ των οποίων και το Beriev-200, καθώς και δύο ελικόπτερα. Επίσης, το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν υδροφόρα οχήματα της αυτοδιοίκησης.

Στη διάρκεια της ημέρας, καθώς η φωτιά άρχισε να κατευθύνεται προς τον οικισμό Δρυμό, ζητήθηκε από τις αρχές να εκκενωθούν οι πρώτες κατοικίες, για προληπτικούς λόγους.

  • Δείτε πλάνα από το σημείο:

Όσον αφορά, εξάλλου, στις δασικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο σε όλη την Ελλάδα, έφτασαν τις 46, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Για την κατάσβεσή τους επιχείρησαν συνολικά 734 πυροσβέστες με 310 οχήματα, 14 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 3 ελικόπτερα και 4 αεροσκάφη, ενώ συνδρομή παρείχαν εθελοντές πυροσβέστες, υδροφόρες και μηχανήματα έργου ΟΤΑ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This