Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 14χρονος για τον εμπρησμό στον Θεολόγο

Must Read

Ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους, αφέθηκε μετά την απολογία του στην τακτική ανακρίτρια, ο 14χρονος που κατηγορείται για τους εμπρησμούς στον Θεολόγο Μαλεσίνας. Ο ανήλικος, προχώρησε σε αναίρεση των αρχικών δηλώσεών, αφού προηγουμένως είχε ισχυριστεί ότι του..άρεσε να βλέπει τις φλόγες.

Παρά το γεγονός ότι ο 14χρονος, κατά την απολογία του, αρνήθηκε την οποιαδήποτε εμπλοκή του στους εμπρησμούς, οι εξηγήσεις του δεν έπεισαν τους Δικαστικούς Λειτουργούς που έκριναν ότι υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις για την τέλεση από αυτόν των συγκεκριμένων πράξεων.

Έτσι, του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, η εμφάνισή του κάθε 1ο και 2ο δεκαπενθήμεροστο ΑΤ κατοικίας του, η παρακολούθηση υποστηρικτικού προγράμματος ψυχικής υγείας στο Νοσοκομείο «Αγία Όλγα» και η επίβλεψή του για την εφαρμογή των όρων από Επιμελήτρια Ανηλίκων.

Η απολογία του

Στο πλευρό του 14χρονου βρέθηκαν από το πρώτο λεπτό οι γονείς του, οι οποίοι έχουν κατηγορηθεί για παραμέληση ανηλίκου, ενώ το τελευταίο 24ωρο ο νεαρός είχε μαζί του κοινωνική λειτουργό η οποία τον συνόδευσε και στο ταξίδι του στην πρωτεύουσα.

Η απολογία του ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 17:00, σήμερα το απόγευμα. Όπως έγινε γνωστό, οι Δικαστικοί Λειτουργοί επέμεναν ιδιαίτερα σε ερωτήσεις για τη σκιαγράφηση του χαρακτήρα του ανηλίκου, ενώ στην συνέχεια ακολούθησαν και ερωτήσεις αναφορικά με τον εμπρησμό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This