Κρήτη: Σε συναγερμό το Λιμενικό για τη διάσωση δύο παιδιών κι ενός ενήλικα (video)

Αγωνία για την τύχη του ενήλικα

Must Read

Επιχείρηση διάσωσης δύο ανήλικων παιδιών και ενός ενήλικα βρίσκεται σε εξέλιξη από το Λιμενικό Σώμα στην παραλία των Γουβών, στην Κρήτη, μετά από συναγερμό που σήμανε στο ΕΚΑΒ και το Λιμενικό.

Με βάση τις πρώτες πληροφορίες, έχουν ήδη ανασυρθεί τα δύο παιδάκια, τα οποία αναμένεται να παραληφθούν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και να μεταφερθούν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, απ’ όπου, εάν κριθεί απαραίτητο, θα μεταφερθούν στο ΠΑΓΝΗ. Συνεχίζονται, εξάλλου, οι προσπάθειες ανάσυρσης του άνδρα, ο οποίος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φέρεται να βοήθησε στην προσπάθεια να ανασυρθούν τα δύο παιδάκια, αλλά κατόπιν έχασε τις αισθήσεις του και παραμένει μέσα στη θάλασσα.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, στο σημείο έσπευσε η πρώτη μονάδα του ΕΚΑΒ με γιατρό, ενώ στην περιοχή καταπλέει και σκάφος του Λ.Σ., για να συνδράμει στην προσπάθεια ανάσυρσης του άτυχου άνδρα, ο οποίος παραμένει άγνωστο σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This