Πρώτα έμαθε η αστυνομία ότι είναι θετικός! Δεν ενημέρωσε ο ΕΟΔΥ τον δήμαρχο ότι είχε κορωνοϊό

Επιρρίπτει ευθύνες στον ΕΟΔΥ για την ανεύθυνη στάση του

Must Read

Θέμα προέκυψε με τον δήμαρχο Πηνειού στην Ηλεία ο οποίος αν και θετικός στον κορωνοϊό, συνέχιζε κανονικά το πρόγραμμά του και τις συναντήσεις.

Όμως όπως φαίνεται ο ΕΟΔΥ ουδέποτε ενημέρωσε τον δήμαρχο Ανδρέα Μαρίνο ότι νοσεί! Ο δήμαρχος, που είναι πλήρως εμβολιασμένος, στις 5 Νοεμβρίου υπεβλήθη σε μοριακό τεστ, μετά την ενημέρωση πως ο τέως Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, που είχε επισκεφθεί την Γαστούνη, βρέθηκε θετικός.

Το ιδιωτικό εργαστήριο τον ενημέρωσε πως αν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό δεν θα υπάρξει ειδοποίηση και ο δήμαρχος συνέχισε τις δραστηριότητές του, εφόσον δεν υπήρξε καμία ειδοποίηση, νομίζοντας πως είναι αρνητικός.

Μόλις την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου και εντελώς τυχαία, έμαθε από καταστηματάρχη της περιοχής πως το ΑΤ Πηνειού κάλεσε υπάλληλό του να καταθέσει αν ο δήμαρχος βρισκόταν την συγκεκριμένη ημέρα και ώρα στο κατάστημα, δεδομένου ότι είναι θετικός!

Αμέσως ο Ανδρέας Μαρίνος μπήκε σε καραντίνα, επιρρίπτοντας ευθύνες στον ΕΟΔΥ για την ανεύθυνη στάση του. Να σημειωθεί πως μόλις στις 5 Νοεμβρίου, την ημέρα δηλαδή που υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ, είχε ανακοινώσει την αναβολή Λαϊκής Συνέλευσης για μετεγκατάσταση του ΑΤ Πηνειού και ενίσχυση του Αστυνομικού Σταθμού Βαρθολομιού, λόγω ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων.

Πηγή φωτογραφίας: facebook

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This