«Η μητέρα της Καρολάιν κλείστηκε στο σπίτι στις γιορτές, η εικόνα της έχει αλλάξει» 

Στην Αλόννησο και οι γονείς του Αναγνωστόπουλου - Η άτυχη μητέρα βυθίζεται όλο και περισσότερο στη θλίψη

Must Read

Ιδιαίτερα προβληματισμένη για την εικόνα της μητέρας της Καρολάιν, η οποία κατά την διάρκεια των γιορτών κλείστηκε στο σπίτι της, χωρίς να έχει επαφή με τους γνωστούς της. Καταρρακωμένη η μητέρα της, αρχίζει να συνειδητοποιεί την δολοφονία του παιδιού της από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και να αισθάνεται όλο και πιο έντονη την απουσία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινό», η Σουζάνα Κράουτς βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ όπως περιγράφει μια φίλη της, η εικόνα της έχει αλλάξει: «Η Σουζάνα έχει αδυνατίσει πάρα πολύ, η εικόνα της πλέον έχει αλλάξει. Τώρα αρχίζει να συνειδητοποιεί τη μεγάλη απώλεια του παιδιού της και ειδικά μέσα στις γιορτές κλείστηκε στο σπίτι, την είδαμε ελάχιστα. Σαν να βυθίζεται όλο και πιο πολύ στη θλίψη της. Προσπαθούμε να τη στηρίξουμε και να είμαστε δίπλα της» δήλωσε στην εκπομπή.

Αναγνωστόπουλος Λυδία Γλυκά Νερά

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στην Αλόννησο έφτασαν για τις γιορτές και οι οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου οι οποίοι είδαν τη μικρή Λυδία και πέρασαν χρόνο μαζί της. Στο νησί έφτασαν και οι νονές της μικρής προκειμένου να την δουν και να της δώσουν δώρα.

https://vimeo.com/661912570

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This