Σεξουαλικό έγκλημα «βλέπουν» οι αιγυπτιακές αρχές πίσω από την άγρια σφαγή του Νίκου Κάτσικα 

Ξύπνησαν μνήμες από την στυγερή δολοφονία του Σεργιανόπουλου - Θύμα και δράστης είχαν σεξουαλική επαφή πριν το έγκλημα λένε οι αρχές του Καΐρου

Must Read

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των αιγυπτιακών αρχών για την στυγερή δολοφονία του Έλληνα ανταποκριτή του ΑΠΕ-ΜΠΕ, Νίκου Κάτσικα στην περιοχή Sheikh Zayed του Καΐρου.

Ο άτυχος δημοσιογράφος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του όταν οι γείτονες αντιλήφθηκαν έντονη δυσάρεστη οσμή να προέρχεται από το διαμέρισμά του και ειδοποίησαν τις αρχές. Ο Νίκος Κάτσικας βρέθηκε από τους αστυνομικούς άγρια δολοφονημένος μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ στο σώμα του έφερε πολλές μαχαιριές. Μια υπόθεση η οποία ξύπνησε μνήμες από την στυγερή δολοφονία του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου, το 2008.

Οι αρχές και το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Ασφαλείας της Γκίζας αξιοποιήσαν τα στοιχεία και έφτασαν στην ταυτότητα του δράστη, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε ήταν ήταν υπεύθυνος για παραδόσεις κατ’ οίκον.

Σύμφωνα με αιγυπτιακά ΜΜΕ, οι έρευνες επικεντρώνονται σε σεξουαλικά κίνητρα, καθώς το θύμα και ο δράστης είχαν γνωριστεί πριν από μια εβδομάδα και διατηρούσαν τηλεφωνική επικοινωνία. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eremnews.com, οι αιγυπτιακές αρχές εκτιμούν ότι ο δράστης επισκέφτηκε τον δημοσιογράφο στο σπίτι του και αφού συνευρέθηκαν ερωτικά, στη συνέχεια του επιτέθηκε και τον σκότωσε καταφέρνοντας του πολλές μαχαιριές σε όλο του το σώμα.

Τον έκλεψε αφού τον δολοφόνησε

Στη συνέχεια, αφού έκλεψε αντικείμενα αξίας και τα χρήματα που είχε ο δημοσιογράφος στο διαμέρισμά του, έγινε «καπνός» αφήνοντας πίσω του νεκρό σε λίμνη αίματος τον Νίκο Κάτσικα.

Ο δράστης ομολόγησε

Μόλις λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη του φρικιαστικού εγκλήματος, οι αρχές ταυτοποίησαν τον δράστη και προχώρησαν στη σύλληψή του. Ο «ντελιβεράς» ομολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις του και κρατείται φυλακισμένος, με την εισαγγελία να του έχει απαγγείλει βαριές κατηγορίες.

Να σημειωθεί ότι η σορός του Νίκου Κάτσικα, μετά την απαραίτητη ιατροδικαστική εξέταση, παραδόθηκε σε εκπρόσωπο της ελληνικής πρεσβείας στο Κάιρο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This