«Εγώ κρατούσα το δρεπάνι αλλά δεν σκότωσα τον Άλκη» είπε ο Κουμαρόπουλος και… υπέδειξε τον φονιά

«Ξέρω που έκρυψαν το μαχαίρι» είπε στην ανακρίτρια

Must Read

Παραδέχτηκε ο 21χρονος Γιάννης Κουμαρόπουλος ότι εκείνος κρατούσε το δρεπάνι κατά την διάρκεια της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη.

Ο 21χρονος ο οποίος προφυλακίστηκε μετά την απολογία του στην 7η τακτική ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση, αρνήθηκε ότι εκείνος κατάφερε τα θανάσιμα τραύματα στον 19χρονο φοιτητή.

Υπέδειξε που είναι κρυμμένο το μαχαίρι

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε αυτά έγιναν με το μαχαίρι τύπου «κάραμπιτ» και όχι με το δρεπάνι. Μάλιστα ο ίδιος υπέδειξε το άτομο που το κρατούσε και ισχυρίστηκε ότι γνωρίζει σε ποιο σημείο έχουν κρύψει το φονικό όπλο που έκοψε το νήμα της ζωής του Άλκη.

Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος του 21χρονου, Απόστολος Λύτρας εξερχόμενος από τα δικαστήρια δήλωσε: «Ανέφερε επίσης ποιος ήταν αυτός που αφαίρεσε τη ζωή του Άλκη με ένα μαχαίρι και μάλιστα έχει υποδείξει στην ανακρίτρια που βρίσκεται αυτό το μαχαίρι με το οποίο αφαιρέθηκε η ζωή του παιδιού» είπε ο δικηγόρος και πρόσθεσε ότι ο 21χρονος δεν οδηγούσε το αυτοκίνητο και κατέθεσε ότι ο δολοφόνος ήταν συνοδηγός.

«Δεν οδηγούσε ο εντολέας μου. Καθόταν πίσω, δεν έχει καμία σχέση. Ο συνοδηγός που καθόταν στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ο εντολέας μου ανέφερε πως ήταν αυτός που έκανε αυτή την πράξη» δήλωσε ο κ. Λύτρας και πρόσθεσε: «Πρόκειται για ένα μαχαίρι καραμπιτ που δεν έχει βρεθεί και ο εντολέας έχει υποδείξει που βρίσκεται. Επίσης ανέφερε ότι μετά αυτοί οι οποίοι επέβαιναν στο όχημα και ο άνθρωπος που το χρησιμοποίησε, το πέταξε σε μια ερημική περιοχή».

Αναφορικά με την επίθεση του Κουμαρόπουλου, ο δικηγόρος σημείωσε: «Ο εντολέας μου, μου είπε ότι χτύπησε κάποιον με το δρεπάνι και ο οποίος ήταν ο πρώτος ο που έφυγε και τίποτα παραπάνω. Μετά στη συνέχεια του έπεσε το δρεπάνι» είπε και πρόσθεσε ότι οι κατηγορούμενοι φέρουν ευθύνη για τη συμπλοκή. Μάλιστα σημείωσε ότι ο εντολέας του δήλωσε μετανιωμένος.

Ο Carciu τον «κάρφωσε» για το δρεπάνι

Υπενθυμίζεται ότι ο 23χρονος οδηγός του λευκού citroen, αλβανικής καταγωγής, Afksentos Carciu κατά την διάρκεια της απολογίας του υποστήριξε ότι είδε τον Κουμαρόπουλο να χρησιμοποιεί το δρεπάνι, αλλά δεν είδε ποιον χτύπησε. Ο ίδιος κατονόμασε τον Βελαλόπουλο ως εκείνον που κρατούσε το στυλιάρι.

Διαβάστε ακόμα:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This