Στέλιος Πέτσας: «Στις προκλήσεις της Τουρκίας απαντάμε με ενίσχυση της αποτροπής και ενότητα»

«Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της 4ετίας»

Must Read

Αναφορά στις τουρκικές προκλήσεις, με αφορμή και την παρενόχληση του ελικοπτέρου που μετέφερε τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Χαρδαλιά, έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών έκανε λόγο για απειλητική διάθεση της Τουρκίας, ενώ τόνισε ότι σε κάθε εξωτερική απειλή απαντάμε με δύο τρόπους, με ενίσχυση της αποτροπής και ενότητα.

«Η Ελλάδα θέλει να πάει μπροστά την συνεργασία με την Τουρκία μέσα από τον διάλογο» επεσήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, σημειώνοντας πως η ατζέντα συνομιλιών είναι συγκεκριμένη και δεν την καθορίζει η Τουρκία, ενώ εξήγησε ότι θεωρεί λάθος την στάση αυτών που τήρησαν αποστάσεις από την ελληνογαλλική συμφωνία.

«Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της 4ετίας»

Σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στην κάλπη, ο κ. Πέτσας είπε ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της 4ετίας «όπως ξεκαθάρισε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην χθεσινή συνέντευξή του».

Σε ό,τι αφορά στην πορεία της πανδημίας και στις καρναβαλικές εκδηλώσεις ο κ. Πέτσας τόνισε ότι οι αποφάσεις θα παρθούν με βάση τις εισηγήσεις των ειδικών. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, τόνισε και πρόσθεσε πως δεν βλέπει τον λόγο να ρισκάρουμε την αποκλιμάκωση που υπάρχει αυτή την στιγμή. «Καλύτερα να προσέχουμε, παρά να έχουμε πισωγύρισμα», είπε.

Ο υπουργός αναφέρθηκε και στην ενεργειακή κρίση και στην ακρίβεια που αυτή έχει επιφέρει, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση είναι δίπλα σε όσους πλήττονται και ότι από τον Σεπτέμβριο έχουν παρθεί στοχευμένα μέτρα. «Η κυβέρνηση μειώνει φόρους και αυξάνει τον κατώτατο μισθό» κατέληξε ο Στέλιος Πέτσας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This